Ολυμπιακός: Ανοιχτό «παράθυρο» για… φυγή παικτών!

Πεπ Μπιέλ

Ολυμπιακός: Ανοιχτό «παράθυρο» για… φυγή παικτών!

Διονύσης Βερβελές 13:04 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 31.01.2024

Δεν έχουν τελειώσει τα μεταγραφικά θέματα στον Ολυμπιακό και η ημέρα, ίσως έχει εξελίξεις…

Ναι μεν ο Ολυμπιακός προ ημερών είχε ενημερώσει επίσημα πως οι μεταγραφές έχουν τελειώσει για τον Ιανουάριο μήνα, ωστόσο γενικά τα μεταγραφικά ζητήματα δεν έχουν τελειώσει. 

Η ομάδα του Πειραιά έχει ορισμένα ανοιχτά θέματα αναφορικά με ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι να φύγουν από την ομάδα. Το ρόστερ αυτήν τη στιγμή έχει αρκετούς παίκτες και οι «ερυθρόλευκοι» κοιτούν πως μπορούν να το αδειάσουν, έτσι ώστε να μην υπάρχουν και οι σχετικές μουρμούρες στο Ρέντη. 

Δεν είναι και το καλύτερο για έναν προπονητή να έχει στην άκρη ποδοσφαιριστές αξίας οι οποίοι επί της ουσίας όμως δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων. 

Ο Βρουσάι πλέον έφυγε ως δανεικός για τη Ρίο Άβε, ο Πορόζο όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει στην Τουρκία κάτι το οποίο δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί ακόμη και σήμερα. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν και άλλα θέματα ανοιχτά.

 Εδώ και ημέρες έχει υπάρξει έντονη φημολογία για τον Γιόβετιτς ότι πρόκειται η Παρτιζάν να κάνει δυναμικό... μπάσιμο για την απόκτησή του, χωρίς όμως να έχει γίνει κάτι επίσημο. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές για τους οποίους έχουν ακουστεί διάφορα.

Ενδιαφέρον από Γερμανία για Μπιέλ

Πληροφορίες αναφέρουν πως από τη Γερμανία υπάρχει ομάδα η οποία έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Πεπ Μπιέλ, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει εάν πρόκειται για δανεισμό ή μεταγραφή. Δεν έχει κυκλοφορήσει όμως κάτι από την πλευρά των Πειραιωτών, οπότε τα πάντα είναι ανοιχτά. Παράλληλα, υπάρχει φυσικά και το θέμα του Μαντί Καμαρά

Ο μέσος από τη Γουινέα είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση, ο οποίος μάλιστα το καλοκαίρι μένει και ελεύθερος αφού ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. Οι Τούρκοι έγραφαν για ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ, χωρίς όμως να έχει γίνει κάποια επίσημη κρούση. 

Βέβαια να σημειωθεί πως η αγορά στην Τουρκία κλείνει στις 9 Φεβρουαρίου, οπότε όχι μόνο για τον Καμαρά αλλά και για άλλους παίκτες του ρόστερ υπάρχει ανοιχτό το... παράθυρο για τη γειτονική χώρα, διότι υπάρχει και ο Μπρίνιτς ο οποίος έχει μείνει στην ομάδα όμως δύσκολα θα βρει χώρο για να αγωνιστεί.