«Παίκτης του Ολυμπιακού ο Μπρνιτς»

«Παίκτης του Ολυμπιακού ο Μπρνιτς»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:11 - 06.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:12 - 06.08.2023

Τα σλοβένικα ΜΜΕ υποστηρίζουν πως αποτελεί θέμα χρόνου η απόκτηση του Ιβαν Μπρνιτς από τον Ολυμπιακό.

Η... φόρα του Ολυμπιακού φαίνεται πως δεν σταματάει και οι Πειραιώτες μοιάζουν να ετοιμάζονται να ανακοινώσουν έναν ακόμα ποδοσφαιριστή. Μετά την τελευταία, χρονικά, προσθήκη του Αγιούμπ Ελ Καμπί, οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν και την υπόθεση του Ιβάν Μπρνιτς.

Στο τελικό στάδιο οι συζητήσεις Ολυμπιακού - Μάριμπορ 

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο δημοσίευμα της η ιστοσελίδα «nogomania», ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Μάριμπορ για την απόκτηση του νεαρού εξτρέμ. 

Όπως όλα δείχνουν, μάλιστα, η απόκτηση του ποδοσφαιριστή θα κοστίσει 1,5 εκατ. ευρώ στους «ερυθρόλευκους». Οι δύο μεριές μοιάζουν να βρίσκονται στο τελικό στάδιο των μεταξύ τους συζητήσεων και ο παίκτης αναμένεται να μετακομίσει στον Πειραιά. 

Ο Μπρνιτς αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης, εντούτοις αυτό δεν τον εμποδίζει στο να παίζει και στην απέναντι μεριά. Την περασμένη σεζόν έπαιξε συνολικά σε 46 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας στο σύνολο 8 γκολ και 13 ασίστ, ενώ φέτος σε πέντε παιχνίδια πρόλαβε να σκοράρει δύο τέρματα και να προσφέρει δύο ασίστ.

Όπως υποστηρίζει, μάλιστα, η «Nogo Mania», η ενδεχόμενη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή θα κοστίσει στη Μάριμπορ, αφού μεταξύ άλλων το Μέσο τονίζει ότι: «Θα είναι δύσκολο για τη Μάριμπορ να κρατήσει τον παίκτη. Όμως με τη φυγή του η ομάδα θα είναι πολύ πιο αδύναμη. Ο Μπρνιτς είναι ένας από τους βασικούς παίκτες της Μάριμπορ και ο Νταμίρ Κζναρ δεν έχει αντικαταστάτη του».