Ολυμπιακός: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15 εκατ. ευρώ (!) - Την καλύπτει εξ ολοκλήρου ο Μαρινάκης
i

Βαγγέλης Μαρινάκης / © Intime

Ολυμπιακός: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15 εκατ. ευρώ (!) - Την καλύπτει εξ ολοκλήρου ο Μαρινάκης

Διονύσης Βερβελές 12:00 - 29.12.2022 / Ανανεώθηκε: 12:02 - 29.12.2022

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» δεν θέλει να δημιουργηθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα στα οικονομικά της ΠΑΕ και στη ΓΣ της Παρασκευής (11:00) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15 εκατ. ευρώ.

Με τη γενική συνέλευση της ΠΑΕ που θα γίνει την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στις 11:00 ολοκληρώνεται η χρονιά για τον Ολυμπιακό και σαφέστατα με ένα σημαντικό νέο. 

Αυτό δεν είναι άλλο από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15 εκατ. ευρώ που θα πραγματοποιηθεί και θα καλύψει εξ ολοκλήρου ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Θυμίζουμε πως αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είχε πραγματοποιηθεί και τον περασμένο Φεβρουάριο, ύψους 10 εκατ. ευρώ τότε, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να την καλύπτει και πάλι εξ ολοκλήρου.

Ολυμπιακός: Δεκτές οι εφέσεις, μειώθηκαν οι ποινές για Καραπαπά και Βρέντζο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:10 - 28.12.2022

Ολυμπιακός: Δεκτές οι εφέσεις, μειώθηκαν οι ποινές για Καραπαπά και Βρέντζο

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτές τις εφέσεις του Ολυμπιακού και οι ποινές που είχαν επιβληθεί σε Κώστα Καραπαπά και Γιάννη Βρέντζο μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου, μειώθηκαν.

Είναι ξεκάθαρο πως ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» δεν θέλει να δημιουργηθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα στα οικονομικά της ΠΑΕ. Άλλωστε το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να φτάσουν στους ομίλους του Champions League, μετρά πολύ όσον αφορά στα οικονομικά του συλλόγου. 

Υπήρξαν αρκετές ζημιές και το προηγούμενο διάστημα, ας μην ξεχνάμε τα κλειστά γήπεδα λόγω της πανδημίας, το γεγονός ότι δεν υπήρχαν εισιτήρια, αλλά και άλλα έσοδα από χορηγούς.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ωστόσο, είναι εδώ και δείχνει για μια ακόμη φορά πως είναι μπροστάρης για την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ακόμη και με αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που καλύπτει ο ίδιος.