Τέλος από τον Ολυμπιακό: Αυτοί οι δύο δε θα συνεχίσουν στον Πειραιά

Ολυμπιακός

i

Ολυμπιακός/©Intime

Τέλος από τον Ολυμπιακό: Αυτοί οι δύο δε θα συνεχίσουν στον Πειραιά

Διονύσης Βερβελές 11:47 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:30 - 29.05.2024

Οι παίκτες που δεν μπήκαν στην αποστολή και δε θα συνεχίσουν στην ομάδα…

Το τελευταίο του παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα, θα δώσει ο Ολυμπιακός απόψε στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά από το τέλος της προπόνησης που έγινε το Σάββατο στο Ρέντη ανακοίνωσε τους παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Αυτοί είναι συγκεκριμένα οι Καρβάλιο, Άμπι, Ιμπόρα, Ποντένσε, Ρέτσος, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Κίνι, Πασχαλάκης, Ροντινέι, Τζολάκης, Μαρτίνς, Κάρμο, Φορτούνης, Όρτα, Παπαδούδης, Μασούρας, Γιόβετιτς, Ντόη, Ρίτσαρντς. Απ' αυτούς οι Άμπι και Μαρτίνς θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν με τους «ερυθρόλευκους» για τελευταία φορά τη φετινή σεζόν, καθώς δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα και θα μείνουν εκτός πλάνων του τελικού με τη Φιορεντίνα για το Conference League.

Όμως υπάρχουν και άλλοι δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν μπήκαν στην αποστολή για τη Λεωφόρο και επίσης δε θα έχουν δικαίωμα να παίξουν στην Ευρώπη. Μάλιστα τους συγκεκριμένους δύο παίκτες το πιθανότερο είναι να μην τους δούμε ξανά αγωνιζόμενους με την ερυθρόλευκη φανέλα. Αυτό γιατί είναι ως δανεικοί στην ομάδα του Πειραιά και δεν έπεισαν τόσο με την παρουσία τους για να μπει ο Ολυμπιακός στη διαδικασία να τους αγοράσει για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο λόγος για τους Καμπράλ και Ναβάρο. Αμφότεροι αποκτήθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο, με τον πρώτο να έρχεται από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ο δεύτερος από την Πόρτο. Ο Ναβάρο πρόλαβε να παίξει με τον Ολυμπιακό σε 18 ματς, με συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας, έχοντας συνολικά 5 γκολ και 1 ασίστ. Η γενικότερη παρουσία του δεν ήταν τέτοια που θα έκανε τους «ερυθρόλευκους» να μπουν σε διαδικασία συζητήσεων με την Πόρτο για να τον αγοράσουν από τους Πορτογάλους.

Ο τυχερός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, που μετά από πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, θα είναι στον τελικό του Conference League!
CONFERENCE LEAGUE

21:15 - 18.05.2024

Ο τυχερός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, που μετά από πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, θα είναι στον τελικό του Conference League!

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιαννάκης, ο οποίος ευχήθηκε στον Κωνσταντή Τζολάκη την κατάκτηση του Europa Conference League, θα δει από κοντά τον τελικό Ολυμπιακός - Φιορεντίνα!

Το ίδιο ισχύει και για τον Καμπράλ, με τον εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι να έχει μόλις 4 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό στη Super League, χωρίς κάποιο γκολ ή ασίστ. Μάλιστα σε κανένα απ' αυτά τα ματς δεν «έβγαλε» ολόκληρο 90λεπτο, καθώς τις δύο φορές που ξεκίνησε ως βασικός έγινε αλλαγή.