Ολυμπιακός: Δανεικός στην Μπόχουμ ο Κούντε με οψιόν αγοράς
i

Πιερ Κούντε/ ©Intime

Ολυμπιακός: Δανεικός στην Μπόχουμ ο Κούντε με οψιόν αγοράς

Ολυμπιακός και Μπόχουμ έδωσαν τα χέρια για τον δανεισμό του Πιέρ Κούντε με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, εάν η γερμανική ομάδα μείνει στην Μπουντεσλίγκα.

Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην πρώτη αποχώρηση ποδοσφαιριστή από το ρόστερ του στην αρχή του έτους. Ο λόγος για τον Πιερ Κούντε. Ο Καμερουνέζος μέσος μετά από ενάμιση χρόνο παρουσίας στους «ερυθρόλευκους» θα ολοκληρώσει την παρουσία του στους Πειραιώτες. Προοπτική αυτό να γίνει σε μόνιμη βάση.

Επικίνδυνες εκτός έδρας αποστολές  στην αυγή του 2023
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:17 - 03.01.2023

Επικίνδυνες εκτός έδρας αποστολές στην αυγή του 2023

Ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά θέλουν να κάνουν ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός. Οι «πράσινοι», οι «ερυθρόλευκοι» και οι «κιτρινόμαυροι» δοκιμάζονται σε Λιβαδειά, Γιάννενα και Νίκαια για την 16η αγωνιστική της Super League.

Ολυμπιακός και Μπόχουμ έχουν δώσει τα χέρια για τη μετακίνηση του Πιερ Κούντε. Το ενδιαφέρον από το γερμανικό σύλλογο ήταν γνωστό εδώ και καιρό, πλέον όμως υπάρχει και οριστικό deal ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η μετακίνηση του 27χρονου μέσου θα γίνει με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες, αλλά με τη γερμανική ομάδα να οψιόν αγοράς. Αν η Μπόχουμ μείνει στην Bundesliga θα υπάρξει υποχρεωτική οψιόν στα 2 εκατομμύρια ευρώ για τον έμπειρο χαφ.

Ο Πιερ Κούντε είχε 13 αγώνες φέτος στον Ολυμπιακό. Στο σύνολο με τους «ερυθρόλευκους» έχει καταγράψει 39 ματς με 1 ασίστ. Εκτός απροόπτου ο 27χρονος μέσος θα επιστρέψει στη Γερμανία όπου είχε αναδειχθεί από τη Μάιντς.