Δεν… διαγράφει κανέναν ο Μεντιλίμπαρ

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ/©Intime

Δεν… διαγράφει κανέναν ο Μεντιλίμπαρ

Διονύσης Βερβελές 09:51 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 02.03.2024

Υπάρχουν παίκτες που δεν τον άφησαν ικανοποιημένο, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι.

Στο πλαίσιο του ροτέισον και της ξεκούρασης βασικών ποδοσφαιριστών που έκανε ο Μεντιλίμπαρ στους δύο τελευταίους αγώνες που είχε ο Ολυμπιακός, υπήρξαν και οι παίκτες οι οποίοι δεν άφησαν καλή «γεύση» στον κόουτς. Είναι λογικό άλλωστε να μην είναι όλοι τους και στην καλύτερή τους κατάσταση και ιδιαίτερα κάποιοι οι οποίοι είχαν καιρό να παίξουν ή δεν έχουν καταφέρει να προσαρμοστούν ακόμη στην ομάδα.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει σημειώσει κάποια πράγματα στο δικό του... τετράδιο για ορισμένους παίκτες, οι οποίοι δεν τον ικανοποίησαν με την απόδοσή τους απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό. Αυτό, όμως, δε σημαίνει κιόλας πως αυτοί οι ποδοσφαιριστές δεν πρόκειται να αγωνιστούν ξανά στη συνέχεια και δε θα πάρουν νέες ευκαιρίες.

Φάνηκε και μετά από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μεντιλίμπαρ μετά το τέλος του αγώνα με τους Αρκάδες τόνισε ότι δεν έμεινε και τόσο ικανοποιημένος από τις επιλογές του για την αρχική ενδεκάδα. Αν κρίνουμε και από τις αλλαγές που έκανε από νωρίς, ένας απ' αυτούς που δεν τον ικανοποίησαν ήταν ο Καμπράλ, τον οποίο και έκανε αλλαγή στο ημίχρονο.

Στο αμέσως επόμενο ματς ωστόσο, με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο Βάσκος τεχνικός είχε και πάλι τον Καμπράλ ως βασικό δείχνοντας έτσι πως δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει στην άκρη κάποιον παίκτη αν δεν τον ικανοποιήσει σε κάποιο ματς. Άλλωστε δεν έχει ο Μεντιλίμπαρ και αυτήν την πολυτέλεια, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς αγώνες ακόμη μπροστά του. Σίγουρα άλλους δύο στην Ευρώπη και από εκεί και πέρα μαζί με τα πλέι οφ του πρωταθλήματος άλλους έντεκα αγώνες έχει να δώσει η ομάδα του Πειραιά! Οπότε όλοι χρειάζονται για να μπορέσουν οι «ερυθρόλευκοι» να ανταποκριθούν και να διεκδικήσουν μέχρι το τέλος όλες τις ελπίδες τους για τους στόχους που έχουν μπροστά τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αυτό το γνωρίζει καλά ο Μεντιλίμπαρ για αυτό και τους θέλει όλους έτοιμους, αλλά και παράλληλα ξεκούραστους όσο γίνεται.