Τα τελευταία δεδομένα για Χουάνγκ, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος - Αμφίβολος ο Βαλμπουενά

Βαλμπουενά, Εμβιλά, Χουάνγκ και Παπασταθόπουλος

i

© Intime

Τα τελευταία δεδομένα για Χουάνγκ, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος - Αμφίβολος ο Βαλμπουενά

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:36 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:43 - 08.05.2023

Στη διάθεση του θα έχει ο Ζοσέ Ανιγκό τους Χουάνγκ, Εμβιλά και Παπασταθόπουλο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την ώρα που η παρουσία του Ματιέ Βαλμπουενά φαντάζει αμφίβολη.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχοντας ως κίνητρο την κατάκτηση της τρίτης θέσης, αλλά και την νίκη γοήτρου κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο του. Ο Ζοσέ Ανιγκό αντιμετώπισε προβλήματα στη χθεσινή (7/5) προπόνηση, αφού το πρόγραμμα δεν ακολούθησαν κάποια από τα «βαριά» του χαρτιά.

Ινμπόμ Χουάνγκ, Γιαν Εμβιλά και Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν συμμετείχαν στην προετοιμασία της ομάδας τους και ως εκ τούτου ο Γάλλος τεχνικός έψαχνε εναλλακτικές λύσεις για το βασικό του σχήμα. Εντούτοις, οι τρεις ποδοσφαιριστές τελικά συμπεριλήφθηκαν στις επιλογές του Ανιγκό και πλέον είναι στο χέρι του προπονητή το αν θα τους χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα του.

Παράλληλα, ένας μικρός «πονοκέφαλος» για τον τεχνικό είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος είναι αμφίβολος για το μεγάλο ντέρμπι. Ο έμπειρος επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ως εκ τούτου φαντάζει δύσκολο - αλλά όχι απίθανο - να αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό.