Έκανε έφεση στην ΕΠΟ για την τιμωρία στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός

Χουάνκαρ

i

Intime

Έκανε έφεση στην ΕΠΟ για την τιμωρία στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Χούπης 16:51 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:58 - 31.10.2023

Ο Ολυμπιακός έκανε σήμερα (31/100 έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την τιμωρία που δέχτηκε από το πειθαρχικό όργανο της Super League στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Έχει και συνέχεια η ποινή που δέχτηκε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν έκαναν έφεση στην Επιτροπή Εφέσεως με σκοπό να ανατρέψουν την τιμωρία που τους είχε επιβληθεί μετά το παιχνίδι με τους «πράσινους». 

Υπενθυμίζεται πως το πειθαρχικό όργανο της Super League είχε δώσει ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού στον Ολυμπιακό, δύο αγώνων κεκλεισμένων, πρόστιμο 38.000 ευρώ, ενώ την ίδια ώρα έδωσε το παιχνίδι στον Παναθηναϊκό με 3-0 άνευ αγώνα. 

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ λοιπόν θα επιθυμούσε να εκδικαστεί η υπόθεση όσο το δυνατόν πιο σύντομα (ακόμα κι αύριο Τετάρτη), κάτι που όμως δεν είναι εφικτό. Πλέον ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναμονή της ανακοίνωσης της ΕΠΟ, προκειμένου τα επόμενα 24ωρα να βρεθούν ενώπιον των τακτικών δικαστών της Ομοσπονδίας. 

Μετά την απόφαση αυτή, η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε βγάλει μια ανακοίνωση στην οποία αναφερόταν πως, για ακόμα μια χρονιά γίνεται αλλοίωση πρωταθλήματος. 

«Βρισκόμαστε για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια ενώπιον μιας καλά οργανωμένης προσπάθειας αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Περισσότεροι του ενός παράγοντες συνετέλεσαν με τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους στο να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με μια άδικη και απολύτως εσφαλμένη απόφαση, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα καταπέσει στο δεύτερο βαθμό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ναρκοθετηθεί το πρωτάθλημα.

Οι φίλαθλοί μας να γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα για την δικαίωσή του, χωρίς να παραλείψει να έχουν νόμιμες συνέπειες όσοι εσκεμμένα συνέβαλαν στην διαμόρφωση μιας ψευδούς εικόνας εις βάρος του Συλλόγου.

Και να είναι βέβαιοι ότι και από αυτή τη δοκιμασία η ομάδα θα βγει πιο δυνατή και ακόμα πιο αποφασισμένη για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος της ιστορίας της», έγραφε η ανακοίνωση. 

Δείτε όλη την εκπομπή της Τρίτης των Baladeros 

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!