Εμβιλά και Μπα κρίνουν την 11άδα του Ολυμπιακού ενόψει ΑΕΚ

Εμβιλά & Μπα

i

©Intime

Εμβιλά και Μπα κρίνουν την 11άδα του Ολυμπιακού ενόψει ΑΕΚ

Sportal newsroom 10:13 - 21.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 21.04.2023

Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Εμβιλά και Μπα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Κυριακή (23/04, 21:00).

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής των Play Offs με την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (23/04, 21:00).

Την Πέμπτη (20/04) τόσο ο Εμβιλά όσο και ο Μπα γυμνάστηκαν κανονικά στην προπόνηση της ομάδας, ωστόσο δεν είναι ακόμη βέβαιη η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με την Ένωση. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Ανιγκό θα περιμένει να δει την κατάστασή τους στη σημερινή (21/04) και την αυριανή (22/04) προπόνηση, προκειμένου να έχει ξεκάθαρη εικόνα για την αγωνιστική τους ετοιμότητα και να αποφασίσει αν θα τους υπολογίζει για την βασική ενδεκάδα του ματς.

Αν καταφέρουν και παρουσιαστούν έτοιμοι τότε θα πάρουν φανέλα στο βασικό σχήμα. Διαφορετικά, ο Γάλλος προπονητής θα αναζητήσει διαφορετικές λύσεις όπως αυτές των Παπασταθόπουλου και Σαμασέκου

«Χτύπησε» μόλις στο 3’ ο Μάσα που θα σφυρίξει το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Πέναλτι υπέρ της Άλκμααρ, διαμαρτυρίες από Άντερλεχτ, σκόρερ ο Παυλίδης! (vid)
CONFERENCE LEAGUE

20:02 - 20.04.2023

«Χτύπησε» μόλις στο 3’ ο Μάσα που θα σφυρίξει το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Πέναλτι υπέρ της Άλκμααρ, διαμαρτυρίες από Άντερλεχτ, σκόρερ ο Παυλίδης! (vid)

Ο Ντάβιντε Μάσα που θα σφυρίξει το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ καταλόγισε πέναλτι που εξόργισε την Άντερλεχτ και ο Παυλίδης στο 5' άνοιξε το σκορ για την Άλκμααρ.

Ερωτηματικό αποτελεί και η επιλογή παικτών για τα «φτερά» της επίθεσης. Μασούρας και Μπίελ διεκδικούν μία θέση στην ενδεκάδα, όπως και ο Βαλμπουενά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στις δύο επόμενες προπονήσεις των Πειραιωτών. 

Από την πλευρά του, ο Ανιγκό ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να έχουν ένταση στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ και να δείξουν ότι η τρίτη θέση στην βαθμολογία τους αδικεί.