Ολυμπιακός: Ενθουσιασμένος και με κίνητρο ο Ροντινέι!
i

Ροντινέι / © Olympiacos FC

Ολυμπιακός: Ενθουσιασμένος και με κίνητρο ο Ροντινέι!

Διονύσης Βερβελές 17:15 - 12.12.2022 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 12.12.2022

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (10/12) στην Ελλάδα, διανύει τις πρώτες του ώρες στη χώρα μας και δείχνει ευτυχισμένος με την επιλογή του. Οι συστάσεις που πήρε από Ραφίνια και Γκιλιέρμε.

Ο Ροντινέι πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», είχε την πρώτη του επαφή με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και πλέον πιάνει δουλειά.

Ο Βραζιλιάνος μπακ, έρχεται για να πάρει φανέλα βασικού. Ο Μίτσελ τον έχει δει εδώ και καιρό, έχει δώσει τη συγκατάθεσή του και είναι βασικό το γεγονός ότι ξέρει τι μπορεί να πάρει από τον 30χρονο αμυντικό.

Μεγάλο κίνητρο για τον Ροντινέι, ήταν να έρθει στην Ευρώπη. Το είπε και στις δηλώσεις του και αυτό είχαν μεταφέρει και οι εκπρόσωποί του στις συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Στον Βραζιλιάνο μπακ άλλωστε, για την ομάδα του Πειραιά είχαν μιλήσει και πρώην «ερυθρόλευκοι». 

Πρώτος και καλύτερος ο Ραφίνια, ένας άλλος δεξιός μπακ που είχε έρθει για να καλύψει το κενό του Ομάρ Ελαμπντελαουί, αλλά αποχώρησε τον Ιανουάριο. Είναι στο ίδιο γραφείο μάνατζερ, του ευχήθηκε ήδη, όπως πολύ καλές κουβέντες είχε πει και o Γκιλιέρμε στον Ροντινέι.

Ο Βραζιλιάνος μπακ ξέρει που έρχεται, γνωρίζει γιατί επιλέχθηκε. Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει πολλά από αυτόν και αμυντικά, να εισπράξει ουσία και όχι εντυπώσεις. Μπαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, αυτό μπορεί δεδομένα να τον βοηθήσει στη νέα σελίδα της καριέρας του.

Όλα πήγαν εξαιρετικά άλλωστε με τις εργομετρικές εξετάσεις του και τα ιατρικά, ο Ολυμπιακός έφερε έναν παίκτη που θα είναι πανέτοιμος σε λίγες ημέρες για να μπει και στόχος είναι με το «καλημέρα» του 2023, να πάρει φανέλα βασικού. Ως τότε, ο Μίτσελ δείχνει πως θα πορευθεί με τον Βρουσάι που μετά και τον τραυματισμό του Ανδρούτσου, έχει το προβάδισμα…