Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Άβιλα και Λουντογκόρετς
i

Άβιλα / ©intime

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Άβιλα και Λουντογκόρετς

Sportal newsroom 22:41 - 29.01.2023 / Ανανεώθηκε: 22:48 - 29.01.2023

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal από τη Βουλγαρία η Λουντογκόρετς ενδιαφέρεται για τον δεξιό μπακ του Ολυμπιακού, Γκονζάλο Άβιλα, ενώ έχει κάνει και πρόταση στην ελληνική ομάδα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Sportal από τη Βουλγαρία η Λουντογκόρετς ενδιαφέρεται για τον δεξιό μπακ του Ολυμπιακού, Γκονζάλο Άβιλα.

Ο Ελ Αραμπί «έσωσε» τον Μπιέλ και λύτρωσε τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΟΦΗ (2-1)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:55 - 29.01.2023

Ο Ελ Αραμπί «έσωσε» τον Μπιέλ και λύτρωσε τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΟΦΗ (2-1)

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο Φάληρο, ο Μπακαμπού ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό και ο Μπιέλ έχασε κλασσικές ευκαιρίες για την ολική ανατροπή. Που ήρθε δια ποδός Ελ Αραμπί στο 76' για το τελικό 2-1. Ήρωας στο φινάλε για τους Πειραιώτες ο Πασχαλάκης.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής βρίσκεται εδώ και καιρό εκτός πλάνων του Μίτσελ, καθώς το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» ήταν ο εντός έδρας αγώνας με την ΑΕΚ στις 13 Νοεμβρίου. 

Η βουλγαρική ομάδα δεν έχει μείνει μόνο στο ενδιαφέρον, αλλά έχει κάνει και πρόταση στον Ολυμπιακό. Για την ώρα όμως δεν επιβεβαιώνεται καμία πλήρης συμφωνία μεταξύ της ελληνικής ομάδας και της Λουντογκόρετς. Υπενθυμίζεται ότι και η Έλτσε έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 25χρονο ακραίο οπισθοφύλακα. Με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Άβιλα έχει 22 συμμετοχές, μία εκ των οποίων είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ και εννέα στο Γιουρόπα Λιγκ.