«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Αμπντελμονέμ»

«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Αμπντελμονέμ»

Δημήτρης Χούπης 17:15 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 30.01.2024

Δημοσίευμα από την Πορτογαλία υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αιγύπτιου στόπερ, Μοχάμεντ Αμπντελμονέμ, ο οποίος αγωνίζεται στην Αλ Αχλί.

Νέο όνομα για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού φέρνουν στη φόρα οι Πορτογάλοι. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ από την Πορτογαλία, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μοχάμεντ Αμπντελμονέμ, ο οποίος αγωνίζεται στην Αλ Αχλί

Ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν θα είναι μόνος του στη «μάχη» της απόκτησης του Αιγύπτιου στόπερ, αφού λέγεται πως η Πόρτο κοιτάει την περίπτωσή του. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025. 

Ο Αμπντελμονέμ φοράει τη φανέλα της Αλ Αχλί από αρκετά μικρή ηλικία, μετρώντας 87 συμμετοχές και έξι γκολ. Την ίδια ώρα είναι διεθνής με την Εθνική της Αιγύπτου, με την οποία έχει αγωνιστεί σε 23 αγώνες. 

Βραζιλιάνικες «σειρήνες» για Ραμόν 

Την ίδια ώρα ένα δημοσίευμα από τη Βραζιλία έχει κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Κουιάμπα για τον Ραμόν. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ αγωνίζεται ως δανεικός στην Εσπανιόλ από τον Ολυμπιακό, με την οποία μετράει μόλις 15 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η βραζιλιάνικη ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο σύλλογος από τη Βαρκελώνη δεν έχει στόχο να κρατήσει τον 22χρονο και κάπως έτσι έχει ξεκινήσει ήδη επαφές για να τον αποκτήσει ως το τέλος της σεζόν. 

Ο Ραμόν υπενθυμίζεται ότι υπέγραψε στον Ολυμπιακό τον Γενάρη του 2023, έχοντας συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια, ωστόσο με τους «ερυθρόλευκους» έχει μόλις 11 συμμετοχές και μία ασίστ.