Ετοιμάζει τον Πορόζο ο Μαρτίνεθ

Τζάκσον Πορόζο

i

Τζάκσον Πορόζο/©Intime

Ετοιμάζει τον Πορόζο ο Μαρτίνεθ

Διονύσης Βερβελές 09:41 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:42 - 24.10.2023

Μονόδρομος η λύση του στόπερ από το Εκουαδόρ κόντρα στην Γουέστ Χαμ.

Δεν έχει και πολλές επιλογές για την Πέμπτη όσον αφορά στο κέντρο της άμυνας ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού, ουσιαστικά για τον αγώνα με την Γουέστ Χαμ, έχει δύο στόπερ στη διάθεσή του. Τον Ρέτσο και τον Πορόζο. Ο Έλληνας στόπερ, θα είναι για ένα ακόμη ματς στο αρχικό σχήμα. Δίπλα του αυτή τη φορά, όμως, θα έχει τον Πορόζο, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ως βασικός φέτος!

Ο στόπερ από το Εκουαδόρ, ήταν επιλογή του Αντόνιο Κορδόν. Υποστήριξε τη λύση αυτή, ωστόσο αναμένει τις ευκαιρίες. Μετρώντας πέντε συμμετοχές ως τώρα, καλείται να αποδείξει σε ένα δύσκολο ματς ότι μπορεί να ανέβει στην εκτίμηση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και να τον δει και περισσότερο στη συνέχεια.

Απόντες είναι ο τραυματίας Φρέιρε και ο τιμωρημένος Ντόι. Ο πρώτος, μετά την αλλαγή του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στη δράση. Και σίγουρα ο προβληματισμός είναι μεγάλος, γιατί θεωρητικά, αυτός ήρθε εδώ για να αποτελέσει τον ηγέτη της άμυνας του νέου Ολυμπιακού. Ο Ντόι, αποβλήθηκε στον αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα κι έτσι θα εκτίσει την τιμωρία της μίας αγωνιστικής, ενώ θα είναι διαθέσιμος στο ματς της Αγγλίας.

Ο Μαρτίνεθ πάντως, αναμένεται να ετοιμάσει και ψυχολογικά τον Πορόζο. Δεν είναι εύκολη η αποστολή που έχει, η Γουέστ Χαμ είναι μια ομάδα που δημιουργεί, απειλεί και σκοράρει, ακόμη και όταν χάνει. Έχει ωστόσο μια εξαιρετική ευκαιρία, για να αποδείξει ότι αξίζει κάτι περισσότερο στη συνέχεια. Ο Μαρτίνεθ τον ετοιμάζει και αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι ήταν στον πάγκο στο ντέρμπι των αιωνίων. Θα μπορούσε να πάρει τον Μπιανκόν ο Μαρτίνεθ, αλλά τελικά μαζί του είχε τον Πορόζο, ώστε να τον προετοιμάσει και για την αναμέτρηση με τους Άγγλους, το βράδυ της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη.