«Τρολάρισμα» σε Φενέρμπαχτσε: Ο πιτσιρικάς που «έσκασε μύτη» στο Καραϊσκάκης με μπλούζα Γαλατά και κασκόλ Μπεσίκτας (pics&vids)

«Τρολάρισμα» σε Φενέρμπαχτσε: Ο πιτσιρικάς που «έσκασε μύτη» στο Καραϊσκάκης με μπλούζα Γαλατά και κασκόλ Μπεσίκτας (pics&vids)

Sportal newsroom 19:54 - 11.04.2024

Ένας πιτσιρικάς οπαδός του Ολυμπιακού «έσκασε μύτη» στο Καραϊσκάκης με κασκόλ της Μπεσίκτας, αλλά και με μπλούζα της Γαλατασαράι, με στόχο να.... τρολάρει τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο Γ. Καραϊσκάκης για τον πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «8» του Conference League. Στόχος και των δύο ομάδων είναι ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς, με απώτερο σκοπό φυσικά την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Όπου εκεί θα βρουν απέναντί τους είτε τη Λιλ είτε την Άστον Βίλα.

Όπως είναι λογικό, το Γ. Καραϊσκάκης είναι κατάμεστο με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ανακοινώσει ότι ο σπουδαίος αγώνας είναι sold out. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ένας μικρός φίλος του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε όρεξη για... πλάκα. Συγκεκριμένα, ο πιτσιρικάς φίλαθλος των «ερυθρολεύκων» πήγε στο γήπεδο με διακριτικά των δύο «μισητών» αντιπάλων και ομάδων της Κωνσταντινούπολης.

Μία μπλούζα της Γαλατασαράι και ένα κασκόλ της Μπεσίκτας. Προφανώς ο στόχος του νεαρού φίλου του Ολυμπιακού ήταν να πικάρει τους παίκτες και τους ανθρώπους της Φενέρ, δείχνοντάς τους τα διακριτικά. Οι Τούρκοι λοιπόν στο αντίκρισμα αυτό, τον φώναξαν και του πήραν συνέντευξη, αφού τους έκανε εντύπωση που μικρός είχε πράγματα της Γαλατά και της Μπεσίκτας.