Κόντρα Ολυμπιακού - ΕΠΟ για τον τελικό του Conference League!

Opap Arena

i

© Intime

Κόντρα Ολυμπιακού - ΕΠΟ για τον τελικό του Conference League!

Διονύσης Βερβελές 23:17 - 16.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:01 - 29.05.2024

«Βράζουν» στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» με την ομοσπονδία, ενόψει της αναμέτρησης με τη Φιορεντίνα στον τελικό του Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός στις 29 του Μάη έχει τον τελικό του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά φαίνεται πως η κόντρα του με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, θα συνεχιστεί και σε αυτόν! Στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» ήδη «βράζουν» με διάφορες πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά τους. Όπως για παράδειγμα ότι έχουν ήδη… πουληθεί όλες οι σουίτες του γηπέδου, χωρίς να έχουν ρωτηθεί τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η Φιορεντίνα!

Είναι χαρακτηριστικό όπως λέει το ρεπορτάζ, πως τρεις σουίτες θα έχει η ΑΕΚ ως γηπεδούχος, μία ο πρόεδρος της Superleague 2, Μαρτσούκος, την ίδια ώρα που από αυτές που διαχειρίστηκε η ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει καμία!

Την ίδια ώρα, η ΕΠΟ έχει διαθέσει ήδη 1500 εισιτήρια για τον τελικό, με πολλά να καταλήγουν σε αντιδημάρχους και παράγοντες του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας. Μεγάλη κουβέντα μάλιστα γίνεται και για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων αυτών, καθώς ορισμένοι προσπαθούν να τα βγάλουν στη μαύρη αγορά, με στόχο να αποκομίσουν κέρδη!

Για μία ακόμη φορά στον Ολυμπιακό, διαπιστώνουν πως η ΕΠΟ κάνει ότι μπορεί για να μπλοκάρει τον κόσμο των Πειραιωτών. Αντί δηλαδή να κάνει τα πάντα για να είναι στο πλευρό της ελληνικής ομάδας που διεκδικεί για πρώτη φορά τρόπαιο σε διοργάνωση της UEFA, στέκεται εμπόδιο για τα καλά. Μάλιστα, φαίνεται πως προκαλείται χάος και με το κομμάτι της μετακίνησης των οπαδών του Ολυμπιακού. Το κάνουν πιο… δύσκολο, με προφάσεις και δικαιολογίες και δεν δείχνουν διατεθειμένοι να συνεννοηθούν.

Στον Ολυμπιακό δεδομένα περίμεναν μια άλλη αντιμετώπιση από την ομοσπονδία τέτοιες ώρες, αλλά φαίνεται πως ούτε αυτό είναι εφικτό στην εποχή που ζούμε. Και η αίσθηση που δίνεται, είναι πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, περισσότερο λειτουργεί ως εχθρός του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Την ίδια ώρα ο κόσμος του Ολυμπιακού, ψάχνει τρόπο για να είναι περισσότερος στο γήπεδο, αλλά φαίνεται πως στόχος της ΕΠΟ, είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 29 του Μάη, να βρίσκονται όσο το δυνατόν λιγότεροι οπαδοί των «ερυθρολεύκων».