Ολοταχώς για Μπούτουτσι ο Ολυμπιακός - Δεν πήγε στην προπόνηση της Κόνιασπορ ο ποδοσφαιριστής
i

Μπιτίκι / © Photo by Harry Langer/Getty Images/Ideal Images

Ολοταχώς για Μπούτουτσι ο Ολυμπιακός - Δεν πήγε στην προπόνηση της Κόνιασπορ ο ποδοσφαιριστής

Sportal newsroom 16:28 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 23:36 - 31.01.2023

Ο Μπούτουτσι δεν πήγε στην προπόνηση της Κόνιασπορ και αναμένεται να αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ζούμερ Μπιτίκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής δεν πήγε στην προπόνηση της Κόνιασπορ το πρωί της Τρίτης.

Οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την τουρκική ομάδα και όπως φαίνεται είναι σε καλό δρόμο. Ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει και να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή.

Το συμβόλαιό του με την Κόνιασπορ ολοκληρώνεται τον Μάιο και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αποκτήσει από τώρα τον ποδοσφαιριστή. Ο νεαρός εξτρέμ θα αποκτηθεί, είτε άμεσα, ώστε να βάλει χρήματα στα ταμεία της και η Κόνιασπορ, είτε θα γίνει προσπάθεια να υπογράψει από τώρα για το καλοκαίρι, κάτι που θα σημαίνει ότι η τουρκική ομάδα θα τον χάσει χωρίς να βάλει ευρώ στα ταμεία της.

Την τρέχουσα σεζόν, ο Ζούμερ Μπιτίκι μετράει 23 συμμετοχές με την Κόνιασπορ, έχοντας απολογισμό ένα γκολ και τρεις ασίστ. Στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2012, έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του πρωταθλήματος Νορβηγίας, παίζοντας με τη φανέλα της Σάντνες με τη Χάουγκεσουντ για 13 λεπτά. Συγκεκριμένα ήταν μόλις 15 ετών και 261 ημερών, ρεκόρ που του πήρε στις 13/04/2015 το παιδί-θαύμα της Νορβηγίας, Μάρτιν Έντεγκααρντ (15 ετών και 118 ημερών).

Το 2013 πήρε μεταγραφή στην Σάλτσμπουργκ, ενώ δύο χρόνια αργότερα αποκτήθηκε από την Βίκινγκ με την οποία κατέγραψε 58 συμμετοχές, 23 γκολ και 30 ασίστ με τη φανέλα της. Το 2020 Μπιτίκι μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Κόνιασπορ, με την οποία μετράει 83 συμμετοχές, 11 γκολ και 15 ασίστ, όντας πλέον και διεθνής με την Εθνική Κοσόβου (16 συμμετοχές, 1 γκολ).