Ολυμπιακός: Η αναμονή του Μπουτούτσι…

Ο Μπουτούτσι

i

© ΙΝΤΙΜΕ

Ολυμπιακός: Η αναμονή του Μπουτούτσι…

Ο Κοσοβάρος εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ζούμερ Μπουτούτσι, ήρθε ως μία λύση κι όχι για να πάρει φανέλα βασικού.

Το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό, δεν ήρθε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Κοσοβάρος εξτρέμ, μπήκε ως αλλαγή στη Νέα Φιλαδέλφεια σε εκείνο το 3-0 για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και από τότε, δεν έχει παίξει λεπτό. Έμεινε εκτός αποστολής, εκτός πλάνων και πολλοί αναρωτιούνται, που είναι ο δεύτερος εξτρέμ που απέκτησαν οι «ερυθρόλευκοι» στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Κανός, ο άλλος εξτρέμ, αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις, έχει ήδη πάρει φανέλα βασικού, σκοράροντας, δημιουργώντας, βγάζοντας μια πειστική εικόνα.

Ο Μίτσελ τον Μπουτούτσι δεν τον… διαγράφει. Μπορεί να μην έδειξε το παραμικρό κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά θα είναι άδικο να… τελειώσει στη συνείδησή του από ένα ματς που ακόμη και πιο έμπειροι με την ερυθρόλευκη φανέλα, ήταν κατώτεροι των περιστάσεων. Ο Μπουτούτσι πιθανότατα θα έπαιρνε χρόνο στη ρεβάνς με την ΑΕΚ. Η λογική λέει πως τα προβλήματα με απουσίες παικτών ενόψει Λεβαδειακού, θα τον φέρουν στην αποστολή. Αν μάλιστα εξυπηρετήσει το ματς, η εξέλιξή του, ο Μίτσελ είναι πιθανό να του δώσει χρόνο, την ευκαιρία να… επιστρέψει χωρίς άγχος και πίεση.

Ο Μπουτούτσι ήρθε από την Κόνιασπορ, ως συμπληρωματικός. Δεν ήταν… Κανός κοινώς. Άλλωστε οι περισσότεροι ξαφνιάστηκαν με την επιλογή να αποκτηθεί και δεύτερος εξτρέμ, το αρχικό πλάνο ήθελε έναν, για να μπει άμεσα. Αυτό, το κατάφερε ο Κανός. Απλά η εικόνα των υπόλοιπων εξτρέμ, τα προβλήματα τραυματισμού που βγάζει συχνά ο Γκάρι Ροντρίγκες, έφεραν τον Μποτούτσι ως μία λύση της τελευταίας στιγμής, από την αγορά της Τουρκίας.

Το θέμα πλέον, είναι πως τα ματς θα είναι όλο και πιο δύσκολα. Την Κυριακή, υπάρχει το -θεωρητικά πάντα- πιο εύκολο ματς του Ολυμπιακού ως την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του. Μετά, ακολουθεί η ΑΕΚ και τα πλέι οφ, με τις ομάδες της πρώτης εξάδας. Ματς «φωτιά», ενώ και η ρεβάνς του Κυπέλλου πηγαίνει για τη Μεγάλη Εβδομάδα.