Από μυϊκό σε μυϊκό ο Μαρσέλο, αλλά δεν… ήξεραν στον Ολυμπιακό!

Μαρσέλο

i

© Intime

Από μυϊκό σε μυϊκό ο Μαρσέλο, αλλά δεν… ήξεραν στον Ολυμπιακό!

Διονύσης Βερβελές 23:15 - 03.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:19 - 03.06.2023

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, η διαχείριση και -δυστυχώς- η δικαίωση των «ερυθρολεύκων».

Νέο πρόβλημα τραυματισμού λέει έχει o Μαρσέλο στην Φλουμινένσε. Μόλις πήγε και έπαιξε ένα ματς πάνω από 80 λεπτά, τι… ακούσαμε και διαβάσαμε για τη διαχείριση του Ολυμπιακού! Ο… χαμός.

Δυστυχώς, αυτός ο μεγάλος παίκτης, δεν μπορεί πλέον σε φουλ ρυθμό. Ακόμη και στο βραζιλιάνικο σύλλογο, διαπίστωσαν πως δεν είναι για ενενηντάλεπτα και για συνεχόμενα ματς. Πριν ένα μήνα είχε βγάλει μυϊκό ζήτημα, πάνω που είπε να επιστρέψει, νέο πρόβλημα. Ο Μαρσέλο ήρθε και γέμισε το Καραϊσκάκη στην υποδοχή του, ένα απόγευμα Δευτέρας του Σεπτέμβρη του 2022. Μαγικές στιγμές, αλλά…

Ο Μίτσελ με το «καλημέρα» είδε αυτό που έδειχνε μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορούσε να παίξει σε μια σειρά αγώνων, αυτό διαπιστώθηκε και από την εικόνα του. Τον είδαμε να βάζει τρία γκολ στον Ατρόμητο σε δύο ματς Κυπέλλου, έπαιξε δέκα φορές συνολικά στον Ολυμπιακό.

Είναι κρίμα που μια τέτοια μεταγραφή δεν μπόρεσε να δώσει περισσότερα στην ομάδα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βέβαια, είναι θέμα και του καθενός μετά. Σε έναν άνθρωπο που στο πόδι του έχει τατουάζ τα πέντε Champions League που έχει κατακτήσει, το να χλευάζεις, να απαξιώνεις είναι το εύκολο. Κι εδώ, το έκαναν πολλοί.

Είναι άλλο, όμως, η πραγματικότητα, να την καταγράψεις. Και ο Ολυμπιακός δυστυχώς δικαιώθηκε, αποφασίζοντας να βάλει τίτλους τέλους με τον Βραζιλιάνο άσο που έχει μπει στα 36 του. 

Η απόφασή του να πάει στην ομάδα που άρχισε το ποδόσφαιρο πάντως, δείχνει πως μάλλον και ο ίδιος έχει μπει στη διαδικασία σκέψης για την αντίστροφη μέτρηση. Έχει τόσες πολλές δραστηριότητες και εταιρείες εκτός ποδοσφαίρου άλλωστε, που το μόνο σίγουρο, είναι πως δεν θα… πλήξει.