Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Γκενκ

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Γκενκ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:55 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:02 - 10.08.2023

Τους εκλεκτούς για την αναμέτρηση με τη Γκενκ γνωστοποίησε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, με τον Ινμπόμ Χουάνγκ να μην παίρνει θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Το πρώτο - από τα δύο - εμπόδιο της Γκενκ καλείται να προσπεράσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τους Βέλγους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με φόντο τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ γνωστοποίησε την ενδεκάδα εν όψει της αναμέτρησης, η οποία δεν θα περιλαμβάνει τον Ινμπόμ Χουάνγκ.

Ο Νοτιοκορεάτης ξεπέρασε τα προβλήματα του, όμως ο προπονητής δεν θέλησε να πάρει το ρίσκο να τον ξεκινήσει. Την ίδια ώρα, στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ενώ κάτω από τα γκολπόστ θα αγωνίζεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Ειδικότερα, ο Έλληνας κίπερ θα πάρει τη θέση του τερματοφύλακα, έχοντας μπροστά του τους Ρέτσο και Φρέιρε. Στα άκρα της άμυνας θα βρίσκονται οι Ροντινέι από τα δεξιά και Κίνι από τα αριστερά. Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή Καρβάλιο, Καμαρά και Ιμπόρα θα αποτελέσουν το τρίδυμο, έχοντας προωθημένους τους  Φορτούνη και Μασούρας. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Κίνι, Καμαρά, Ιμπόρα, Καρβάλιο, Φορτούνης, Μασούρας, Ελ Αραμπί