«Πάντα ψηλά στη λίστα της Ίντερ ο Χουάνγκ - 15 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού»

Ινμπόμ Χουάνγκ, Λιβάι Γκαρσία και Ουσεϊνού Μπα

i

© Tourette Photography

«Πάντα ψηλά στη λίστα της Ίντερ ο Χουάνγκ - 15 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:53 - 12.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:59 - 12.05.2023

Το όνομα του Ινμπόμ Χουάνγκ φαίνεται να συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Ίντερ, η οποία φαίνεται πως είναι η δεύτερη ομάδα της Ιταλίας, μετά τη Νάπολι, που ενδιαφέρεται για τον Νοτιοκορεάτη.

Αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει από τον φετινό Ολυμπιακό, τότε αυτός δεν είναι άλλος από τον Ινμπόμ Χουάνγκ. Ο βραχύσωμος μέσος αποδείχθηκε «λίρα εκατό» για τους Πειραιώτες, οι οποίοι βρήκαν έναν ποδοσφαιριστή που αποτέλεσε... βράχο στο κέντρο της ομάδας. Όπως ήταν λογικό, επομένως, ο 26χρονος χαφ συγκέντρωσε αρκετούς «μνηστήρες» από το εξωτερικό, που μόνο μικρά ονόματα δεν αποτελούν.

Η αρχή έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (9/5) όταν ο νεαρός παίκτης συνδέθηκε με το ρεπορτάζ της Νάπολι. Όπως ανέφερε το ιταλικό ΜΜΕ «Il Martino»: «Μετά τον Κιμ Μιν Τζάε, η Νάπολι παρακολουθεί έναν ακόμα Κορεάτη παίκτη, τον Χουάνγκ Ινμπόμ». Όμως οι πρωταθλητές της Serie A δεν αποτελούν τον μοναδικό σύλλογο που ενδιαφέρεται για την περίπτωση του νεαρού χαφ.

Η τρομερή σεζόν του Τικίνιο στη Βραζιλία συνδέει τον πρώην φορ του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα!
LA LIGA

20:32 - 12.05.2023

Η τρομερή σεζόν του Τικίνιο στη Βραζιλία συνδέει τον πρώην φορ του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα!

Ένα σενάριο «φωτιά» κυκλοφορεί στην Ισπανία, με το Μέσο «Fichajes» να υποστηρίζει πως ο Τικίνιο Σοάρες θα μπορούσε να αποτελέσει μεταγραφή της Μπαρτσελόνα, μετά την εξαιρετική του χρονιά.

Ένα νέο δημοσίευμα από την πατρίδα του παίκτη υποστηρίζει πως η Ίντερ βλέπει αρκετά «ζεστά» την περίπτωση του Νοτιοκορεάτη. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την «Korea Joongang Daily», οι «νερατζούρι» θέλουν να κάνουν δικό τους τον άσο του Ολυμπιακού, με το ενδιαφέρον τους μάλιστα να κρατάει καιρό.

Σύμφωνα με το εν λόγω ΜΜΕ, οι σύλλογος της Ιταλίας καλοβλέπει τον Χουάνγκ εδώ και μήνες, στέλνοντας μάλιστα και σκάουτερ τον περασμένο Γενάρη για να τον παρακολουθήσει. Μαζί με τις δύο ιταλικές «δίχτυα» φαίνεται πως έχει απλώσει και μία σκωτσέζικη, αφού, εκτός του Λουίς Πάλμα, η Ρέιντζερς κοιτάζει και την περίπτωση του 26χρονου μέσου, βρισκόμενη όμως πίσω στην κούρσα των υποψηφίων.

Ο Χουάνγκ μπορεί να βρίσκεται μόλις μία σεζόν στους «ερυθρόλευκους», εντούτοις ο ίδιος κατόρθωσε να μπει στις καρδιές των φιλάθλων. Με τα «ερυθρόλευκα» έχει σκοράρει πέντε γκολ και έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ σε 39 συμμετοχές. Θυμίζουμε ότι ο 26χρονος μέσος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2025, ενώ σύμφωνα με ΜΜΕ της Σκωτίας οι Πειραιώτες δεν προτίθενται να τον δώσουν για λιγότερα από 15 εκατ. ευρώ.