Στην Ελλάδα η τελευταία του προπόνηση!

Ολυμπιακός

i

© Intime

Στην Ελλάδα η τελευταία του προπόνηση!

Διονύσης Βερβελές 09:41 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:41 - 04.10.2023

Η απόφαση του Μαρτίνεθ για την προετοιμασία του Ολυμπιακού και το ταξίδι.

Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα, με προπόνηση που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ακολούθως, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα ανακοινώσει την αποστολή που θα πετάξει για το Βελιγράδι

Οι «ερυθρόλευκοι», θα αναχωρήσουν από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 16:30 για το Βελιγράδι κι από εκεί, θα μεταβούν οδικώς σε ξενοδοχείο κοντά στην Μπάτσκα Τόπολα. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος άλλωστε, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου και στους Σέρβους δημοσιογράφους που θα καλύψουν την αναμέτρηση, αλλά και στους Έλληνες απεσταλμένους.

Ο Μαρτίνεθ, πήρε την απόφαση η ομάδα του να μην προπονηθεί στη Σερβία και να ολοκληρώσει στην Ελλάδα και ειδικότερα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, την προετοιμασία της. Από εκεί και πέρα, να θυμίσουμε πως οι Πειραιώτες θα επιστρέψουν μετά τον αγώνα, με πτήση τσάρτερ.

Κάπως έτσι, με την απόφαση του Μαρτίνεθ, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πρώτη γνωριμία με το γήπεδο θα έχουν μιάμιση ώρα πριν τη σέντρα του ματς, όταν και θα φτάσουν σε αυτό, όπως συνηθίζεται.

Ο κόουτς των Πειραιωτών πάντως, δίνει πολύ μεγάλο βάρος στο πρόγραμμα ενός αγώνα. Η ώρα πτήσης, η διαμονή, η επιστροφή, η απόφαση για την προπόνηση, όλα είναι υπό τον έλεγχό του και από την πρώτη ημέρα, έδειξε πολύ της λεπτομέρειας σε αυτό το κομμάτι. 

Η επετειακή εκδήλωση του Ολυμπιακού στον Αναστόπουλο για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την κατάκτηση του Χάλκινου Παπουτσιού (gallery)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:51 - 03.10.2023

Η επετειακή εκδήλωση του Ολυμπιακού στον Αναστόπουλο για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την κατάκτηση του Χάλκινου Παπουτσιού (gallery)

Ο Νίκος Αναστόπουλος τιμήθηκε από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την κατάκτηση του Χάλκινου Παπουτσιού με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Τίποτα άλλωστε δεν έρχεται τυχαία στον φετινό Ολυμπιακό, με τον Μαρτίνεθ και τους συνεργάτες του, να έχουν αναλάβει δράση για τα καλά. Εννοείται πως στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή της ομάδας, θα υπάρξει και ειδική ανάλυση για την Μπάτσκα Τόπολα, καθώς η κατασκοπία περιλαμβάνει και τα ματς της στην Ευρώπη ως τώρα, αλλά και αυτά από το πρωτάθλημα της Σερβίας.