Η παρότρυνση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια με τη Γκενκ με φόντο το Super Cup
i

© Intime

Η παρότρυνση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια με τη Γκενκ με φόντο το Super Cup

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:03 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:13 - 10.08.2023

Τα έργα με φόντο το Super Cup ενδέχεται να προκαλέσουν συνωστισμό, με αποτέλεσμα η παρότρυνση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον κόσμο της είναι να βρεθεί από νωρίς στο «Γ. Καραϊσκάκης», αν θέλει να προμηθευτεί εισιτήρια για το ματς με τη Γκενκ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γκενκ στην έδρα του την Πέμπτη (10/8), με φόντο τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι Πειραιώτες επιθυμούν να κάνουν το πρώτο - και σημαντικό - βήμα εν όψει της ρεβανς και έχουν ως στόχο τη νίκη κόντρα στους Βέλγους. 

Στο πλευρό τους θα βρίσκεται ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος μέχρι στιγμής αναμένεται να ξεπεράσει τους 24 χιλιάδες. Τα εναπομείναντα εισιτήρια για την αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι διαθέσιμα μέχρι την έναρξη του αγώνα, εντούτοις η παρότρυνση της ΠΑΕ είναι ο κόσμος να προσέλθει από νωρίς στα εκδοτήρια. Μάλιστα, το ίδιο τόνισε και το στέλεχος της ομάδας, Νίκος Γαβαλάς, μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης τύπου του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. 

Η συνέντευξη Τύπου Μαρτίνεθ και Πασχαλάκη για το Ολυμπιακός - Γκενκ
EUROPA LEAGUE

17:45 - 09.08.2023

LIVE STREAMING Η συνέντευξη Τύπου Μαρτίνεθ και Πασχαλάκη για το Ολυμπιακός - Γκενκ

Παρακολουθήστε σε live streaming τη συνέντευξη Τύπου του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και του Αλέξανδρου Πασχαλάκη εν όψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Γκενκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο λόγος πίσω από αυτήν την παρότρυνση αφορά τον αγώνα της Σεβίλλης με τη Μάντσεστερ Σίτι, για το ευρωπαϊκό Super Cup. Ειδικότερα, τα έργα για να είναι έτοιμο το γήπεδο στο μεγάλο ευρωπαϊκό ματς συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και την Πέμπτη δεν αναμένεται να σταματήσουν. Επομένως, η ομάδα ζητάει από τον κόσμο της να βρίσκεται από νωρίς στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς ενδέχεται να υπάρξει συνωστισμός στα εκδοτήρια.

Θυμίζουμε πως ο αγώνας ανάμεσα στη νικήτρια του UEFA Champions League και σε αυτή του Europa League είναι προγραμματισμένος για τις 16 του Αυγούστου, ενώ μία μέρα αργότερα ο Ολυμπιακός θα δώσει τον επαναληπτικό εναντίον της Γκενκ.  

«Καλησπέρα σας.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ εναντίον της Γκενκ συνεχίζεται ηλεκτρονικά όλο το 24ωρο και την Πέμπτη (10/8) από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», από τις 10:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλείται ο κόσμος να μην προσέλθει τις τελευταίες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα για να αγοράσει εισιτήρια από τα εκδοτήρια, επειδή θα ταλαιπωρηθεί και υπάρχει περίπτωση να χάσει μέρος του αγώνα.

Η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί την Πέμπτη (10/8) ηλεκτρονικά και από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» έως τις 16:00.

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας και δεν το έχουν παραλάβει, μπορούν να το κάνουν την Πέμπτη (10/8) από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» έως τις 18:00», ανέφερε στην ενημέρωση της η ομάδα.