Κορδόν: Οι συσκέψεις και η σιγουριά του

Αντόνιο Κορδόν

i

© PrtScr

Κορδόν: Οι συσκέψεις και η σιγουριά του

Διονύσης Βερβελές 08:59 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 08:59 - 28.06.2023

Ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής έδειξε να μην αγχώνεται για τις μεταγραφές. Γιατί, όμως;

Ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό έχει ανακοινώσει τον αθλητικό του διευθυντή, τον Αντόνιο Κορδόν. Αυτός με τη σειρά του, ήρθε σε συμφωνία με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, τον προπονητή του Ολυμπιακού εδώ και λίγες ημέρες. Και οι δύο, παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης από τον πρόεδρο των Πειραιωτών, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας. Έχουν πιάσει ήδη δουλειά, ωστόσο για την ώρα, ο Ολυμπιακός δεν έχει ανακοινώσει κάποια μεταγραφή.

Ο κόσμος αγωνιά, περιμένει, αλλά στηρίζει. Όταν έχουν φύγει κοντά στα 13.000 εισιτήρια διαρκείας, αυτό γίνεται! Χωρίς να έχει ανακοινωθεί μία μεταγραφή παρακαλώ!

Ο Αντόνιο Κορδόν πάντως, δεν έδειξε άγχος στη σχετική ερώτηση που του κάναμε. Κάθε άλλο. Έβγαλε μια άνεση και επισήμανε: «Καταλαβαίνω ακριβώς την ερώτησή σας και η απάντηση είναι ότι ο τρόπος μου είναι να δουλεύω μακριά από τη δημοσιότητα, στη σκιά. Έτσι θέλω να το χαρακτηρίσω. Να ξέρετε πως δουλεύουμε καθημερινά και έχουμε κάνει βήματα. Δεν πρόκειται να κάνουμε καθημερινά ανακοινώσεις, ούτε θα είμαστε κάθε μέρα στις εφημερίδες και στα κανάλια. Θα κάνουμε τις επιλογές που πρέπει. Δεν έχουμε καθυστερήσει. Να είστε σίγουροι πως η ομάδα θα είναι έτοιμη, μια ομάδα με φιλοδοξία. Με δέσμευση για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της όταν έρθουν εκείνες».

Γιατί, όμως, δεν ανησυχεί ο Αντόνιο Κορδόν; Αρχικά να εξηγήσουμε πως όντως εργάζεται καθημερινά και μάλιστα πολλές ώρες. Στην Ελλάδα βρίσκονται εδώ και μέρες και οι δύο συνεργάτες του. Ο ένας άλλωστε είναι ο γιος του. Μαζί τους κάνει πολλές συσκέψεις και το ίδιο έπραξε και την Τρίτη, μετά την παρουσίασή του. Το μυαλό τους είναι στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. 

Και ο Κορδόν πιστεύει πως η ομάδα δεν έχει καθυστερήσει, γιατί εκτιμά πως έχει δουλέψει περιπτώσεις πολύ αυτό το διάστημα. Αν κρίνουμε και από τη μη δημοσιότητα, ότι αυτή είναι η επιθυμία του, προφανώς έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των πρώτων κινήσεων των «ερυθρολεύκων». Είναι θέμα χρόνου; Θα προλάβουν πριν την προετοιμασία; Ο Κορδόν έδειξε πολύ σίγουρος, αυτός το είπε, πλέον μένει να το δούμε…