Η επιστροφή στο Ρέντη και τα «μπράβο»

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ

i

© Intime

Η επιστροφή στο Ρέντη και τα «μπράβο»

Διονύσης Βερβελές 12:57 - 24.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:57 - 24.01.2024

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ περίμενε τους παίκτες του μετά το ρεπό…

Μετά από το ρεπό που είχε δώσει ο Κάρλος Καρβαλιάλ στους ποδοσφαιριστές του τη Δευτέρα, ο Ολυμπιακός την Τρίτη επέστρεψε στις προπονήσεις στο Ρέντη. Ο Πορτογάλος τεχνικός περίμενε τους παίκτες του έτσι ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για το επόμενο ματς, που είναι εντός έδρας την Κυριακή με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτό το οποίο είπε ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» ήταν για μία ακόμη φορά μπράβο στους παίκτες του για την εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στον Άρη την περασμένη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Έμεινε ικανοποιημένος ο Πορτογάλος τεχνικός από την ομάδα του, βλέποντας πως πλέον βγαίνουν αρκετά πράγματα στο γήπεδο απ' αυτά που ζητάει και δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του στις προπονήσεις.

Βέβαια αυτό το οποίο τόνισε και στο Ρέντη, όπως έκανε και μετά τον αγώνα στη Θεσσαλονίκη στ' αποδυτήρια του «Κλ. Βικελίδης», ήταν πως δεν θα πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός αφού η ομάδα δεν έχει καταφέρει κάτι πέρα μόνο από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Έχει ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά της, αλλά και πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Η απόφαση για τους Ροντινέι, Αλεξανδρόπουλο

Στον αγώνα με τον Άρη οι Ροντινέι και Αλεξανδρόπουλος συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες. Κάτι το οποίο σημαίνει πως αμφότεροι θα πρέπει να εκτίσουν τη μία αγωνιστική ποινής τους στα επόμενα ματς. Αυτό το οποίο αποφάσισε το τεχνικό τιμ των «ερυθρόλευκων», είναι να εκτίσουν και οι δύο παίκτες με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στο Καραϊσκάκη. 

Τόσα κόστισε στον Ολυμπιακό ο Γκαστόν Ερναντές - Η Νότιγχαμ Φόρεστ και τα μπόνους
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:12 - 23.01.2024

Τόσα κόστισε στον Ολυμπιακό ο Γκαστόν Ερναντές - Η Νότιγχαμ Φόρεστ και τα μπόνους

Τις λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του Γκαστόν Ερναντές στον Ολυμπιακό αποκάλυψε το μέσο της Αργεντινής «Ole», κάνοντας γνωστό το ποσό που θα πληρώσουν οι Πειραιώτες στη Σαν Λορένζο.

Διότι μετά ακολουθεί ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ο ΟΦΗ ακολουθεί και μετά ένα ακόμη εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Άρα το πρόγραμμα δεν είναι και τόσο ευνοϊκό στη συνέχεια και θα τους δώσει παράλληλα και ανάσες.