Η μέρα και η ώρα που θα παίξει ο Ολυμπιακός στον τελικό του Youth League
i

©INTIME

Η μέρα και η ώρα που θα παίξει ο Ολυμπιακός στον τελικό του Youth League

Δημήτρης Χούπης 17:26 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:41 - 19.04.2024

Η ομάδα της Κ19 του Ολυμπιακού πέρασε στον τελικό του Youth League, ο οποίος είναι τη Δευτέρα (22/4) στις 19:00.

Η Κ19 του Ολυμπιακού συνεχίζει να τρελαίνει την Ευρώπη. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στη διαδικασία των πέναλτι με 3-1 (0-0 κ.δ.) της Ναντ και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Youth League. Εκεί θα βρει απέναντί του είτε την Πόρτο είτε τη Μίλαν, οι οποίες παίζουν σήμερα στις 19:00.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη λοιπόν, που είχε αντικαταστήσει τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, είχε ήρωα τον τερματοφύλακά της, τον Άντζελο Σίνα, ο οποίος έπιασε ένα πέναλτι, ενώ έπεσε σωστά σχεδόν σε όλα.

Έτσι παίρνει πέντε εισιτήρια η Ελλάδα του χρόνου στην Ευρώπη
CONFERENCE LEAGUE

12:31 - 19.04.2024

Έτσι παίρνει πέντε εισιτήρια η Ελλάδα του χρόνου στην Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τεράστια πρόκριση επί της Φενερμπαχτσέ την Πέμπτη κι ήδη ονειρεύεται τελικό και κατάκτηση του Conference. Αν το πετύχει αυτό, τότε η Ελλάδα την επόμενη σεζόν μπαίνει με πέντε εκπροσώπους στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ενώ την ίδια ώρα ο Λιατσίκουρας ανέλαβε την τελευταία εκτέλεση, την έστειλε στα δίχτυα και παράλληλα έστειλε και τον Ολυμπιακό του Youth League. Το παιχνίδι λοιπόν θα γίνει τη Δευτερά 22 Απριλίου στη Νιόν, στις 19:00. Υπενθυμίζεται ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ελληνική ομάδα περνάει στον τελικό αυτής της διοργάνωσης.