Και, όμως, ο Ολυμπιακός άλλαξε πάρα πολύ!

Θύρα 7

i

© Intime

Και, όμως, ο Ολυμπιακός άλλαξε πάρα πολύ!

Από το τελευταίο ραντεβού των δύο «αιωνίων» στο «Γ. Καραϊσκάκης έως το αυριανό, ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό.

Στις 11 Μαΐου 2022 ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για τα πλέι οφ. Η 8η αγωνιστική τότε, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά να γνωρίζουν την ήττα με 1-2. Οι «πράσινοι» είχαν προηγηθεί με γκολ του Παλάσιος και του Σένκεφελντ, μείωσε ο Τικίνιο και τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος.

Είναι χαρακτηριστικό, όμως, πόσο άλλαξε ο Ολυμπιακός από τότε. Ούτε χρόνος δεν έχει περάσει και από εκείνη την ενδεκάδα που είχε αγωνιστεί, διαθέσιμοι αύριο για το ντέρμπι των αιωνίων θα είναι οι Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά και Ελ Αραμπί! Τι γίνεται με τους άλλους επτά που είχαν ξεκινήσει σε εκείνη την αναμέτρηση; Ο Γκάρι Ροντρίγκες με πρόβλημα τραυματισμού, θα είναι εκτός πλάνων. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, σταμάτησε το ποδόσφαιρο και κάθεται στον πάγκο ως γενικός αρχηγός πλέον. Ο Βατσλίκ συνεχίζει στην Αγγλία και την Χάντερσφιλντ. Ο Λαλά, είναι στην Μπρεστ. Ο Μαντί Καμαρά στη Ρόμα, ο Αγκιμπού Καμαρά στον Ατρόμητο και ο Ρόνι Λόπες στην Τρουά.

Άλλαξε πολύ ο Ολυμπιακός από τότε, που στον πάγκο του είχε τον Πέδρο Μαρτίνς που δυόμιση μήνες μετά, αποτέλεσε παρελθόν από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Άλλοι παίκτες πλέον, άλλα δεδομένα, με τον Ολυμπιακό να θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε ένα ματς που μπορεί να φέρει και άλλη… κατάσταση στο φετινό πρωτάθλημα. Ξεκάθαρος ο στόχος των Πειραιωτών.