Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα παίξουν την ίδια μέρα στη Γερμανία!

Φορτούνης - Ζίβκοβιτς

i

©Intime

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα παίξουν την ίδια μέρα στη Γερμανία!

13:23 - 02.09.2023

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα παίξουν την ίδια μέρα στη Γερμανία απέναντι σε Φράιμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης αντίστοιχα.

Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα σήμερα, η UEFA ανακοίνωσε το πρόγραμμα για τη φάση των ομίλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Μια από τις ιδιαίτερες περιπτώσεις είναι αυτή που Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα βρεθούν την ίδια μέρα στη Γερμανία για να παίξουν με Φράιμπουργκ και Άιντραχτ αντίστοιχα.

Η Ελλάδα πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αφού τέσσερις ομάδες της χώρας εξασφάλισαν θέση στους ομίλους. Ο λόγος φυσικά για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που θα παίξουν στο Europa League αλλά και για τον ΠΑΟΚ που θα αγωνιστεί στο Conference League. Αυτό από μόνο του είναι ένα γεγονός που σήμανε συναγερμό στο εσωτερικό καθώς περισσότερες από μια ομάδες θα κληθούν να αγωνίζονται την ίδια μέρα στην έδρα τους.

Η UEFA ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου (02/09) το αναλυτικό πρόγραμμα και όντως επιβεβαιώθηκε αυτό το σενάριο. Συγκεκριμένα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα δώσουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους την ίδια μέρα αλλά σε διαφορετική ώρα. Επίσης συμπίπτουν δύο αναμετρήσεις της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ ωστόσο αυτό δεν προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία μιας και ο «δικέφαλος» αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη. 

Η απίστευτη σύμπτωση της 30ης Νοεμβρίου

Αυτό που δεν περιμέναμε με τίποτα είναι ότι θα τύγχανε να έχουμε δύο ελληνικές ομάδες την ίδια στιγμή σε άλλη χώρα. Την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων λοιπόν ο Ολυμπιακός θα πάει στη Γερμανία για να παίξει με τη Φράιμπουργκ, την ίδια μέρα (30/11) που ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί εκεί για να παίξει με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης! Τις δύο πόλεις χωρίζουν 270 χιλιόμετρα και έτσι ελπίζουμε να μην υπάρξουν προβλήματα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων που θα ακολουθήσουν την ομάδα τους σε αυτές τις δύσκολες αποστολές. 

«Σκέψεις της UEFA να αλλάξει μέρα στο Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ ή στο Παναθηναϊκός - Ρεν»
EUROPA LEAGUE

13:14 - 02.09.2023

«Σκέψεις της UEFA να αλλάξει μέρα στο Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ ή στο Παναθηναϊκός - Ρεν»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αγγλία, υπάρχει το ενδεχόμενο η UEFA να αλλάξει ην ημέρα διεξαγωγής ενός εκ των Παναθηναϊκός - Ρεν και Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ, προκειμένου να μη διεξαχθούν την ίδια μέρα τα δύο ματς των «αιωνίων».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ ορίστηκε για τις 19:45 ενώ η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ θα ξεκινήσει στις 22:00.