«Κλείδωσε» του Ναβάρο στην ενδεκάδα

Ναβάρο

i

©Intime

«Κλείδωσε» του Ναβάρο στην ενδεκάδα

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις με τον Γιόβετιτς, είναι μονόδρομος για τον Καρβαλιάλ…

Όπως φαίνεται πλέον δεν αποτελεί μόνο σκέψη του Κάρλος Καρβαλιάλ να βάλει τον Φραν Ναβάρο βασικό στο ντέρμπι που έχει ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Πλέον είναι η μοναδική του λύση για την επίθεση, αφού οι «ερυθρόλευκοι» την… πάτησαν για τα καλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τους παίκτες που έχασαν με διάφορα προβλήματα.

Ο Ελ Κααμπί λείπει πλέον με την εθνική Μαρόκου για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και δεν υπολογίζεται, ενώ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να μπει να παίξει από τον τραυματισμό που είχε με τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας και ο Στέβαν Γιόβετιτς τέθηκε επίσης εκτός δράσης για το ματς με την ΑΕΚ.

Ο έμπειρος επιθετικός των «ερυθρόλευκων» ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, όπως λέει, κάτι το οποίο κάνει τον Κάρλος Καρβαλιάλ να είναι πλέον 100% σίγουρος ότι θα βάλει ως βασικό στο ματς τον Φραν Ναβάρο. Γενικά αυτό ήταν μία σκέψη που είχε, όπως είχαμε αναφέρει και το Σάββατο, να δώσει φανέλα βασικού στον Ισπανό φορ, όμως, τώρα είναι πλέον και ο μοναδικός επιθετικός του ρόστερ…

Η λύση του Μπα όπως και στο Περιστέρι

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει άλλος επιθετικός που να είναι έτοιμος να μπει και να παίξει. Ο μοναδικός που θα έχει στον πάγκο του ο Πορτογάλος τεχνικός θα είναι ο Αλγκασίμ Μπα. Ο 21χρονος επιθετικός έχει σταματήσει μέρες τώρα από τις προπονήσεις της δεύτερης ομάδας και έχει ενσωματωθεί στην πρώτη. 

Γι’ αυτό άλλωστε δεν έπαιξε και με την Καλλιθέα χθες στο Ρέντη. Ήταν στην αποστολή του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και έκατσε και στον πάγκο, χωρίς όμως να χρησιμοποιηθεί και θα είναι επίσης στην αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Εάν θελήσει ο Πορτογάλος να του δώσει χρόνο συμμετοχής αυτό θα φανεί στην πράξη. Πάντως θα είναι ο μοναδικός «καθαρόαιμος» επιθετικός που θα έχει στον πάγκο.