Κλείνει άμεσα τον Ιμπόρα ο Ολυμπιακός!

Βιθέντε Ιμπόρα

i

© Getty Images

Κλείνει άμεσα τον Ιμπόρα ο Ολυμπιακός!

Η σκέψη του Κορδόν και του Μαρτίνεθ για τον 35χρονο αμυντικό χαφ και γιατί προκρίθηκε…

Υπαρκτό είναι το θέμα του Βιθέντε Ιμπόρα, που όπως όλα δείχνουν, θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός αμυντικός χαφ, είναι σε συζητήσεις με τους «ερυθρόλευκους», με στόχο να ολοκληρωθεί άμεσα η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό και να μεταβεί στην Αυστρία, για την προετοιμασία της ομάδας.

Ο Ιμπόρα είναι 35 χρονών, έμπειρος και αυτός, είναι ο βασικός λόγος που προκρίνεται στο πλάνο Κορδόν και Μαρτίνεθ. Ο αθλητικός διευθυντής και ο προπονητής του Ολυμπιακού, τον γνωρίζουν καλά από την παρουσία του στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Πετυχημένη παρουσία είναι η αλήθεια, είναι ένας δοκιμασμένος παίκτης. Προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν στη Λεβάντε, όπου ήταν και αρχηγός της. Οι γεμάτες χρονιές του Ιμπόρα, μετρούν στην απόφαση των «ερυθρολεύκων» για να προχωρήσουν την περίπτωσή του.

Προφανώς η επιλογή του προκρίνεται ως έμπειρου, για να πλαισιώσει τους υπόλοιπους. Όπως τονίσαμε και σε προηγούμενο άρθρο, στον Ολυμπιακό δεν θα παρεκκλίνουν της αρχικής τους θέσης, απλά θα υπάρξουν μία-δύο εξαιρέσεις. Άλλωστε και στη συνέντευξη Τύπου στην παρουσίαση Κορδόν και Μαρτίνεθ, επισημάνθηκε ότι θα υπάρξουν και έμπειροι ποδοσφαιριστές.

Ο Ιμπόρα δεν είναι παίκτης που… βασανίστηκε από τραυματισμούς και η άποψη των δύο Ισπανών που «τρέχουν» τον Ολυμπιακό της σεζόν 2023-24, είναι πως μπορεί να ενταχθεί και άμεσα στην ομάδα. Αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις και πιθανότατα, να έρθει στην Ελλάδα ο Ιμπόρα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους» και ακολούθως, να αναχωρήσει για την Αυστρία, ώστε να ενσωματωθεί με την ομάδα.

Θυμίζουμε βέβαια, πως ο Ιμπόρα αγωνιζόταν ως τις 17 Ιουνίου με την Λεβάντε, στην προσπάθειά της να καταφέρει την άνοδο στη La Liga, χάνοντας, όμως, την άνοδο με γκολ στο τελευταίο λεπτό!