Κορυφαίος της χρονιάς στο Κατάρ ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς

Κορυφαίος της χρονιάς στο Κατάρ ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς

Γιώργος Σακελλαρίου 19:13 - 27.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:35 - 29.05.2024

Ο Πέδρο Μαρτίνς ψηφίστηκε προπονητής της χρονιάς στο Κατάρ.

Διάκριση για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος προπονητής της Αλ Γκαράφα εξελέγη από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Κατάρ ως ο καλύτερος προπονητής της σεζόν 2023-2024.

Ο Πορτογάλος τεχνικός οδήγησε την Αλ-Γκαράφα στην τρίτη θέση του Qatar League. Για πρώτη φορά πήρε τόσο υψηλή θέση, έπειτα από 13 χρόνια κι έμεινε πέντε βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια, Αλ-Σαντ.

Με αυτή την κατάταξη, η ομάδα του προκρίθηκε στο Ασιατικό Champions League της επόμενης χρονιάς. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς σημείωσε 15 νίκες σε 30 αγώνες, έχοντας φτάσει στα ημιτελικά του Qatar Cup και του Emir Cup.

Σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram, ο προπονητής ήταν περήφανος που έλαβε το συγκεκριμενο βραβείο:

«Είναι τεράστια υπερηφάνεια να λαμβάνω το βραβείο του καλύτερου προπονητή 2023-2024. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την αναγνώριση. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να τιμήσουμε αυτή τη διάκριση και να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα.

Θέλω να μοιραστώ αυτό το βραβείο με την τεχνική μου ομάδα, τους παίκτες, τη διοίκηση, το υπόλοιπο προσωπικό και όλους τους φιλάθλους.

Σπριντ για τον προπονητή στον Παναθηναϊκό - Τι ισχύει με Σαμπαόλι, Μαρτίνς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:36 - 27.05.2024

Σπριντ για τον προπονητή στον Παναθηναϊκό - Τι ισχύει με Σαμπαόλι, Μαρτίνς

Ο Γιάννης Αλαφούζος και η διοίκηση του Παναθηναϊκού ξεκουράστηκαν την Κυριακή και ηρέμησαν μετά τα επινίκια για την κατάκτηση του Κυπέλλου, όμως από τη Δευτέρα πιάνουν εντατική δουλειά για την πρόσληψη του νέου προπονητή.

Φτάσαμε στο τέλος μιας άλλης σεζόν, όπου επιστρέψαμε στο βάθρο του πρωταθλήματος έπειτα από 13 χρόνια, κάτι που έδωσε μια ιδιαίτερη γεύση στο να βλέπουμε τη δουλειά και την καθημερινή μας αφοσίωση να επιβραβεύεται.

Εύχομαι σε όλους καλές διακοπές, και θα επιστρέψουμε ακόμα πιο δυνατοί την επόμενη σεζόν.