«Θα έπρεπε να σκέφτεται ήδη την απόσυρση»: Δημοσιογράφος από την Κολομβία τα... χώνει σε Χάμες και ελληνικό ποδόσφαιρο

Χάμες Ροντρίγκες

i

© Intime

«Θα έπρεπε να σκέφτεται ήδη την απόσυρση»: Δημοσιογράφος από την Κολομβία τα... χώνει σε Χάμες και ελληνικό ποδόσφαιρο

Sportal newsroom 20:44 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:09 - 11.04.2023

«Δεν είναι πλέον σε θέση να αγωνιστεί σήμερα σε ελίτ πρωτάθλημα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος, Κάρλος Αντόνιο Βέλες, μιλώντας για τον Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί ένα από τα κορυφαία μεταγραφικά αποκτήματα του φετινού Ολυμπιακού, όμως δυστυχώς για εκείνον ένας τραυματισμός τον άφησε πίσω στις επιδόσεις του. 

Ωστόσο, ένας δημοσιογράφος από την Κολομβία, ονόματι Κάρλος Αντόνιο Βέλες, πήγε την κριτική... ένα βήμα παραπέρα και επί της ουσίας τα «έχωσε» στον επιθετικό των Πειραιωτών, καθώς και το πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζεται.

Ολυμπιακός: «Πολιτεία και ΕΠΟ θα είναι υπεύθυνες για ό,τι συμβεί από εδώ και πέρα»

Ολυμπιακός: «Πολιτεία και ΕΠΟ θα είναι υπεύθυνες για ό,τι συμβεί από εδώ και πέρα»

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός με αφορμή τον ορισμό του Αγκάγιεφ στο ματς εναντίον της ΑΕΚ, κάνοντας λόγο, μεταξύ άλλων για δουλικότητα της ΕΠΟ και της Πολιτείας.

«Δεν είναι πλέον σε θέση να αγωνιστεί σήμερα σε ελίτ πρωτάθλημα. Μπορεί να παίξει μόνο σε μια κατηγορία χαμηλού επιπέδου. Στην πραγματικότητα, η Ελλάδα έχει ένα "φτωχό" πρωτάθλημα. Ναι θα μπορέσει να παίξει καλά σε κάποια παιχνίδια και σίγουρα θα προσφέρει κάποια γκολ, όμως δεν αποτελεί κάποιον έξοχο παίκτη. 

Σας λέω κάτι που μπορεί να ακούγεται δυσάρεστο, αλλά στο τέλος του χρόνου θα καταλήξει να είναι η αλήθεια. Θα έπρεπε ήδη να σκέφτεται την απόσυρση από την ενεργό δράση και να απολαύσει τα χρήματα που κέρδισε», ανάφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο «Antena 2's Plana Fútbol».

Τη φετινή σεζόν, ο Χάμες Ροντρίγκες μεσοεπιθετικός έχει πραγματοποιήσει 23 εμφανίσεις με τη φανέλα των Πειραιωτών, σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό πέντε γκολ κι έξι ασίστ.