Η Τζένοα μετά τον Καμαρά έβαλε στο μάτι και τον Κούντε

Ο Πιερ Κούντε.

i

©intime

Η Τζένοα μετά τον Καμαρά έβαλε στο μάτι και τον Κούντε

Γιώργος Σακελλαρίου 16:24 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:55 - 15.07.2023

Η Τζένοα φέρεται να έχει ξεκινήσει επαφές με τον Ολυμπιακό για τον Πιερ Κούντε.

Ο Πιερ Κούντε δεν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό.

Ο Καμερουνέζος μέσος στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν έπαιξε δανεικός στη Μπόχουμ, όμως, η γερμανική ομάδα δεν θέλησε να τον διατηρήσει στις τάξεις της. Ο Κούντε αγωνίστηκε σε 13 ματς με τη Μπόχουμ και πλέον αναζητεί την επόμενη ομάδα. Η Τζένοα φέρεται να είναι υποψήγια για την απόκτησή του Κούντε, ο οποίος έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Η ιταλική ομάδα θέλει τον Κούντε και στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι έχει ξεκινήσει επαφές με τον Ολυμπιακό. Το ενδιαφέρον της Τζένοα όλα δείχνουν ότι είναι σοβαρό και φυσικά οι Πειραιώτες συζητούν μόνο για πώληση, αφού σε έναν χρόνο μένει ελεύθερος ο δυναμικος μέσος.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να απομακρύνει τους παίκτες που δεν είναι στα πλάνα του Μαρτίνεθ και του Κοδρόν. Θυμίζουμε ότι παραχωρήθηκε με ένα εκατ. ευρώ ο Μαμαντού Κανέ στην Πάφο, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν και ποσοστό μεταπώλησης 30%.

Η Τζένοα, πάντως, φαίνεται ότι έχει στρέψει το βλέμμα της στον Ολυμπιακό, αφού πριν λίγες μέρες τα ιταλικά ΜΜΕ την ήθελαν να ενδιαφέρεται για τον Μαντί Καμαρά. Ο μέσος από τη Γουινέα δεν πηγε στην προετοιμασία, λόγω τραυματισμού. Έμεινε στον Ρέντη και περιμενει πρόταση. Η Τζένοα τον έχει στη λίστα της, ενώ ο ίδιος απασχολεί και την Τορίνο

Ο 26χρονος μέσος είναι διατεθειμένος να παραμείνει στην Ιταλία και ελπίζει να βρει μία καλή προσφορά. Ο ίδιος έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο. Ο Αφρικανός χαφ, ο οποίος είναι στον Ολυμπιακό από το 2018, την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στη Ρόμα και είχε 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και μία ασίστ. Να σημειωθεί ότι δεν έπαιξε στον τελικό του Europa League απέναντι στη Σεβίλλη.