Ολυμπιακός: Με Ουί Τζο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης - Εκτός ξανά οι Σισέ και Αγκιμπού Καμαρά
i

Ουί Τζο Χουάνγκ / © Intime

Ολυμπιακός: Με Ουί Τζο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης - Εκτός ξανά οι Σισέ και Αγκιμπού Καμαρά

Διονύσης Βερβελές 21:01 - 27.12.2022 / Ανανεώθηκε: 21:30 - 27.12.2022

Στα πλάνα του Μίτσελ για τον αγώνα με τους Αρκάδες, βρίσκεται ο Κορεάτης φορ. Αντίθετα, τόσο ο Παπ Αμπού Σισέ, όσο και ο Αγκιμπού Καμαρά δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (28/12, 18:00) ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση και ακολούθως ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές. Χωρίς ουσιαστικά τις μεγάλες εκπλήξεις, αλλά με μία επιστροφή…

Στα πλάνα του Ισπανού προπονητή για τον αγώνα με τους Αρκάδες, βρίσκεται ο Ουί Τζο Χουάνγκ. Ο Κορεάτης επιθετικός, είχε πάρει άδεια λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως και ο Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο χαφ των «ερυθρολεύκων» επέστρεψε κι έπαιξε βασικός στα Γιάννινα, τώρα ακολουθεί και η σειρά του Ουί Τζο.

Για τον φορ των Πειραιωτών έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά τον τελευταίο καιρό, αλλά παραμένει εδώ και δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρει και χρόνο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του ο Μίτσελ για την αναμέτρηση της Τετάρτης, που θα είναι και η τελευταία για το 2022 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»: Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ.

Εκτός πλάνων είναι και πάλι ο Σισέ, όπως και ο Αγκιμπού Καμαρά που λογικά θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Θυμίζουμε πως ο Μπα είναι με πρόβλημα τραυματισμού εκτός εδώ και καιρό, ενώ δεν υπολογίζονται Κούντε, Άβιλα, Αμπουμπακάρ Καμαρά. Εκτός λόγω τραυματισμού είναι φυσικά ο Βρουσάι με τη θλάση που έπαθε στα Γιάννινα, όπως και οι Βαλμπουενά, Βατσλίκ.