Ολυμπιακός: Να απαντήσει στον κακό του εαυτό…
i

Ολυμπιακός/©Intime

Ολυμπιακός: Να απαντήσει στον κακό του εαυτό…

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα περιθώριο «γκέλας» στο σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Τελευταίο ματς για το 2022 σήμερα για τον Ολυμπιακό που στις 18:00 υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν την επανεκκίνηση από τα Γιάννινα, αλλά αυτό που έγινε, τους «χτύπησε» πολύ. Το 0-2 και η διαφαινόμενη νίκη με τα δύο γκολ του Φορτούνη, έγινε 2-2 στο δεύτερο ημίχρονο και η ομάδα άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς. Δεν μπόρεσε να μειώσει στους 10 από τον Παναθηναϊκό που γκέλαρε στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, αλλά παράλληλα, είχε να διαχειριστεί και το ψυχολογικό κομμάτι.

Τα χαμόγελα από την προετοιμασία και την καλή εικόνα στα φιλικά, έφεραν κατήφεια στο Ρέντη και οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν μέσω κουβέντας, να δουν την επόμενη ημέρα. Η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης είναι μονόδρομος. Μια ομάδα που στον πρώτο γύρο τους δυσκόλεψε, που τους έκοψε δύο βαθμούς με το 0-0. Με τους πρωταθλητές Ελλάδας ωστόσο, να έχουν και παράπονα από τη διαιτησία, για δύο φάσεις πέναλτι.

Ο Μίτσελ ετοιμάζει αλλαγές στο ματς όπου ο Ολυμπιακός καλείται να απαντήσει στον κακό του εαυτό. Μπροστά στον κόσμο του, να δείξει ότι θα βάλει τις βάσεις για συνεχόμενες νίκες, αφού πλέον έχει χάσει και σημαντικό έδαφος. Τέταρτος βλέπετε στη βαθμολογία, δεν έχει άλλα περιθώρια. Και είναι κι ένα στοίχημα των παικτών που πήραν ένα ρεπό τα Χριστούγεννα, αλλά ξέρουν ότι πλέον τους περιμένουν συνεχόμενα ματς. Με τη συνέχεια να δίνεται με το «καλημέρα» του 2023 στη Νίκαια, απέναντι στον Ιωνικό…

Η λογική λέει πως ο Μίτσελ θα προχωρήσει σε αλλαγές στο σημερινό ματς. Στην άμυνα ο Ανδρούτσος θα είναι δεξιά, αφού ο Βρουσάι είναι τραυματίας. Ο Μαρσέλο παίζει δυνατά για τη θέση του Ρέαμπτσιουκ, πιθανή είναι και η επιστροφή του Παπασταθόπουλου αντί του Ρέτσου. Ο Μασούρας διεκδικεί κι αυτός θέση, ενώ μένει να δούμε τι θα κάνει ο Ισπανός τεχνικός με τον Ουί Τζο Χουάνγκ που μπήκε στην αποστολή. Θα τον έχει στην εικοσάδα χρησιμοποιώντας τον ως αλλαγή;

Σε πολλούς προξένησε εντύπωση η επιστροφή του, αλλά δεν είναι παράλογο. Κάτι δείχνει πάντως, την ίδια ώρα που τα μηνύματα προς παίκτες που δεν υπολογίζονται είναι ξεκάθαρα. Δεν άλλαξε η μοίρα του Μπόουλερ για παράδειγμα επειδή πήγε στην προετοιμασία, δεν έχει επιστροφή η περίπτωση του Κούντε. Το μόνο σίγουρο είναι πως τις επόμενες ημέρες, αρκετός κόσμος θα αναχωρήσει από το Ρέντη… Προέχει, όμως, η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης σήμερα… Αυτό «καίει» τον Μίτσελ και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που θέλουν η ομάδα να πάρει ένα τρίποντο που θα φέρει ηρεμία και πάλι στις τάξεις του συλλόγου.