Κασάμι και Φορτούνης είναι εδώ και ο Ολυμπιακός ομορφαίνει (1-0)
i

Κασάμι / © Intime

Κασάμι και Φορτούνης είναι εδώ και ο Ολυμπιακός ομορφαίνει (1-0)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:59 - 10.12.2022 / Ανανεώθηκε: 23:19 - 10.12.2022

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, χάρη στον Παϊτίμ Κασάμι και το μοναδικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

Mε Κώστα Φορτούνη και Παϊτίμ Κασάμι από τα παλιά, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Νότιγχαμ Φόρεστ με 1-0, στο φιλικό που διεξήχθη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Σε ένα αρκετά αργό πρώτο ημίχρονο, χρειάστηκαν πέντε λεπτά για τον Ολυμπιακό να «πάρει μπρος». Όμως στο διάστημα 37-42, οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν «στροφές» και κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο γκολ από τον Κασάμι.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η Νότιγχαμ ήταν καλύτερη και προσπάθησε να απειλήσει τους Πειραιώτες, δίχως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Αντίθετα, οι παίκτες του Μίτσελ μείωσαν ταχύτητα και προσπάθησαν να κρατήσουν περισσότερο τη μπάλα.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Στο πεντάλεπτο που οι «ερυθρόλευκοι» πήραν «φωτιά». Αυτή η πίεση τους έφερε και το γκολ, με το οποίο κατάφεραν να επικρατήσουν.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εννέα αλλαγές, δεδομένου του γεγονότος πως ο προπονητής ήθελε να δοκιμάσει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες.

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΩΝ: Ο Μίτσελ θέλησε να χτυπήσει τη Νότιγχαμ με γρήγορες μπαλιές την ομάδα του Κούπερ. Όταν αυτό έγινε ο ίδιος αποφάσισε να γυρίσει πιο πίσω τις γραμμές του κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Βρετανός τεχνικός 

MVP: Ο Κασάμι! Ο μέσος του Ολυμπιακού ήταν ο μοναδικός σκόρερ του αγώνα αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Πρόσφερε τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι.