Ολυμπιακός: Ντεμπούτο για Ροντινέι κόντρα στον Ιωνικό
i

Ροντινέι/ ©Intime

Ολυμπιακός: Ντεμπούτο για Ροντινέι κόντρα στον Ιωνικό

Στο ματς της Τρίτης (3/1) κόντρα στην ομάδα της Νίκαιας αναμένεται να καταγράψει την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» ο Ροντινέι.

Ο Ροντινέι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό στις 11 Δεκεμβρίου 2022. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ βρίσκεται σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην αυριανή αναμέτρηση (3/1) με τον Ιωνικό. Μάλιστα, ο Μίτσελ προσανατολίζεται στο να δώσει φανέλα βασικού στον 30χρονο αμυντικό στο εκτός έδρας ματς με την ομάδα της Νίκαιας για την 16η αγωνιστική της Super league. 

O Ροντινέι έχει προσαρμοστεί στη ζωή στην Ελλάδα αλλά και στον Ολυμπιακό και σε αυτό φαίνεται πως συμβάλει ο Μαρσέλο. Οι δύο Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών έκαναν μάλιστα μαζί αλλαγή χρόνου. "Στην Αθήνα, το 2023 είναι ήδη εδώ. Ευχαριστώ φίλε μου Μαρσέλο για την πρόκληση, να περάσω αυτή την στιγμή με την οικογένειά σου. Ευγνωμοσύνη. Ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλους" έγραψε συγκεκριμένα ο Ροντινέι κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Μαρσέλο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.