O Κορδόν βλέπει Ολυμπιακό

Αντόνιο Κορδόν

i

©ElDesmarque

O Κορδόν βλέπει Ολυμπιακό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:44 - 11.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:44 - 11.06.2023

Ο Αντόνιο Κορδόν βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β' με την Παναχαϊκή, προκειμένου να «σκανάρει» του ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του στην προετοιμασία.

Ο Ολυμπιακός Β' υποδέχθηκε την Παναχαϊκή στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη με φόντο την 29η - και προτελευταία - αγωνιστική της Bettson Super League 2, σε ένα ματς το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο έχοντας σκοράρει τρία τέρματα.

«Σκανάρει» για την πρώτη ομάδα ο Κορδόν

Ο Σαμπουντζής, ο Αλγκισίμ Μπα και ο Γιώργος Μαρίνος αποτέλεσαν τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν ηχηρό προβάδισμα στους Πειραιώτες, ωστόσο δεν ήταν οι μοναδικοί που αποτέλεσαν αντικείμενο προσοχής στην κερκίδα. Ένας από τους παριστάμενους στις εξέδρες είχε το βλέμμα του στραμμένο σε όλους τους παίκτες, «σκανάροντας» κάθε έναν από αυτούς ξεχωριστά.

Ο λόγος για τον Αντόνιο Κορδόν  που βρέθηκε στου Ρέντη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β', με τον σύλλογο της Αχαΐας, και αφορμή στάθηκε το ρόστερ της πρώτης ομάδας, το οποίο ο Ισπανός θέλει να χτίσει ενόψει της σεζόν 2023-24. Αρκετοί από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές πρόκειται να ακολουθήσουν την ομάδα στην Αυστρία, με την προετοιμασία στο εξωτερικό να ξεκινά στις 5 Ιουλίου και να ολοκληρώνεται στις 20 Ιουλίου.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Β' © Intime

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι λίγοι οι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα που έχουν ξεχωρίσει τη φετινή χρονιά. Ονόματα όπως ο Αλγκισίμ Μπα, ο Χρήστος Λιάτσος, ο Γιώργος Μαρίνος και αρκετοί ακόμα αποτελούν περιπτώσεις που δεν αποκλείεται να απασχολήσουν τον νέο προπονητή της πρώτης ομάδας.