«Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Σολμπάκεν από την Ρόμα»

Όλα Σολμπάκεν

i

©Photo by Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images/Ideal Images

«Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Σολμπάκεν από την Ρόμα»

Sportal newsroom 13:51 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:51 - 29.08.2023

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού φαίνεται πως είναι Όλα Σολμπάκεν, που ανήκει στη Ρόμα και αγωνίζεται στα «φτερά» της επίθεσης.

Ο Ολυμπιακός είναι ιδιαίτερα δραστήριος και στο μεταγραφικό παζάρι και δεν αποκλείεται να γίνουν περισσότερες προσθήκες για την ενίσχυση και την ολοκλήρωση του φετινού ρόστερ. Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που προστέθηκε στη λίστα των «ερυθρόλευκων» φέρεται να είναι και ο Όλα Σολμπάκεν, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρόμα.

Ο 24χρονος Νορβηγός δεξιός εξτρέμ βρίσκεται στα ραντάρ του Ολυμπιακού. Tον περασμένο Γενάρη η Ρόμα απέκτησε τον Σολμπάκεν και έκτοτε έπαιξε 14 φορές στο Καμπιονάτο (τις επτά ως βασικός) μέχρι το τέλος της περασμένης σεζόν. Τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει μία συμμετοχή, το περασμένο Σάββατο όταν μπήκε αλλαγή του Ντιμπάλα στο ματς με την Ελλάς Βερόνα στο 68'. Να τονιστεί πως είναι οκτώ φορές διεθνής και έχει πετύχει ένα γκολ.

Η περίπτωση του δεν είναι απλή, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες τόσο από την Ιταλία, αλλά και από τη Γαλλία, ωστόσο ο Ολυμπιακός θα κάνει την προσπάθειά του για να τον εντάξει στο δυναμικό του. Πριν μετακομίσει στους «τζιαλορόσι», ο νεαρός εξτρέμ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα στην πατρίδα του με την Μπόντο Γκλιμτ, με την οποία έφτασε την άνοιξη του 2022 στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Πρόκειται για έναν υψηλόσωμο παίκτη (1.86 μ.) που μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις γύρω από την υπόθεση. Κι αυτό διότι σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία, ο παίκτης δεν είναι αρνητικός στο αφήσει τους Ρωμαίους για να βρει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.