Οι πανηγυρισμοί των παικτών του Ολυμπιακού μετά την ιστορική πρόκριση στους «4» του Conference League (vid & pics)

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του Ολυμπιακού μετά την ιστορική πρόκριση στους «4» του Conference League (vid & pics)

Άγγελος Φραγκισκάτος 01:11 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 01:14 - 19.04.2024

Δείτε τους έξαλλους πανηγυρισμούς των παικτών του Ολυμπιακού, μετά την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Πρόκριση ΕΠΟΣ ο Ολυμπιακός, θρύλος ο Κωνσταντής Τζολάκης! Ο Ολυμπιακός βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά έβγαλε χαρακτήρα, άντεξε στην ποιότητα των Τούρκων και είχε μία καθαρή ευκαιρία στην κανονική διάρκεια κι ένα δοκάρι στην παράταση για να μην πάει στα πέναλτι το ματς.

Στη ρώσικη ρουλέτα ο Τζολάκης ήταν εκπληκτικός. Ο Λιβάκοβιτς απέκρουσε δύο πέναλτι, αλλά ο Έλληνας γκολκίπερ έπιασε τρία, το τελευταίο του Μπονούτσι και με 3-2 στα πέναλτι ο Ολυμπιακός πήρε μία τρομερή πρόκριση.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θα παίξει σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και συγκεκριμένα του Europa Conference League, όπου θ’ αντιμετωπίσει την ισχυρή Άστον Βίλα.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 2 Μαΐου στην Αγγλία, όπου οι δύο ομάδες θα δώσουν τη «μάχη τους για να πάρουν το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης μία εβδομάδα αργότερα, στις 9 Μαΐου.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, όπως ήταν φυσικό όλοι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Σουκρού Σαράτσογλου» και αγκάλιασαν τον Τζολάκη.

Δείτε φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς των παικτών του Ολυμπιακού: