Νέο βίντεο με την κροτίδα που τραυμάτισε τον Χουάνκαρ – Τρομερός ο θόρυβος (vid)
i

©intime

Νέο βίντεο με την κροτίδα που τραυμάτισε τον Χουάνκαρ – Τρομερός ο θόρυβος (vid)

Sportal newsroom 21:24 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:32 - 23.10.2023

Στα social media κυκλοφόρησε νέο βίντεο με την κροτίδα που έσκασε στο σημείο που έκαναν προθέρμανση οι παίκτες του Παναθηναϊκού και τραυματίστηκε ο Χουάνκαρ.

Στα δικαστήρια θ’ αποφασιστεί η τύχη του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, που διεκόπη έπειτα από τον τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ του «τριφυλλιού» τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με φορείο αρχικά στο ιατρείο του γηπέδου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο. Εκεί υποβλήθηκε σε εξετάσεςι και διαπιστώθηκε ότι υπέστη διάσειση λαβυρίνθου στο αριστερό αυτί.

Ο Χουάνκαρ υποβλήθηκε σε ενδελεχή έλεγχο από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, μέχρι και σε ακτινογραφία θώρακος. Κι αυτό διότι παρουσίασε συμπτώματα ιλίγγου, αστάθειας και ναυτίας, όπως και μερική απώλεια ακοής.

Η διάσειση λαβυρίνθου εξηγεί αυτά τα συμπτώματα του Ισπανού, ο οποίος μέχρι το πρωί της Δευτέρας δεν είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, στο οποίο διανυκτέρευσε.

Πριν οι γιατροί επιτρέψουν στον 33χρονο αμυντικό να επιστρέψει σπίτι του, τον υπέβαλαν και σε νέο κύκλο εξετάσεων, για να είναι απολύτως βέβαιοι για την ασφάλειά του.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα έχουν στα χέρια τους την έγγραφη γνωμάτευση από το «Υγεία», όπου εξετάστηκε ο ποδοσφαιριστής και θα τη χρησιμοποιήσουν στη διαδικασία που θα ακολουθήσει ενώπιον των πειθαρχικών οργάνων. Τόσο στην Πρωτοβάθμια της Super League, όσο και στη δευτεροβάθμια στην Εφέσεων. Να σημειωθεί ότι ο παίκτης πάρα πολύ δύσκολα θα υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση των πρασίνων την Πέμπτη με τη Ρεν, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στα social media, ωστόσο, κυκλοφόρησε νέο βίντεο τη στιγμή που έσκασε η κροτίδα στο σημείο που έκαναν προθέρμανση οι παίκτες του Παναθηναϊκού και τραυματίστηκε ο Χουάνκαρ. Ο θόρυβος είναι τρομερός, ενώ κάποιοι οπαδοί των γηπεδούχων φώναζαν να μην ανάβει ο κόσμος καπνογόνα. Ένας, όμως, ξέφυγε τελείως με την κροτίδα και οδήγησε στον τραυματισμό ενός αθλητή και στη διακοπή του ντέρμπι.

Δείτε το νέο βίντεο

@sports.unlocked

Η στιγμή που έσκασε η κροτίδα στους αναπληρωματικούς του ΠΑΟ!

♬ original sound - Sports Unlocked