Τερίμ: «Θα μπορούσαμε να το τελειώσουμε νωρίτερα» - Η ατάκα για τον Μπακασέτα
i

© Intime

Τερίμ: «Θα μπορούσαμε να το τελειώσουμε νωρίτερα» - Η ατάκα για τον Μπακασέτα

Sportal newsroom 00:22 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 01:40 - 18.01.2024

Ο Φατίχ Τερίμ μίλησε μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στα πέναλτι και στάθηκε στην υπερπροσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας σε μία ρεβάνς θρίλερ με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα και το 0-0 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι, όπου οι «πράσινοι» επικράτησαν με 7-6.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Φατίχ Τερίμ τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να έχει τελειώσει νωρίτερα την υπόθεση πρόκριση, ενώ αναφέρθηκε και στην κούραση των παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένας άψογος αγώνας και για τις δύο πλευρές. Ήταν το δεύτερο σερί ντέρμπι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στις δύο ομάδες. Δεν ήταν και το πιο εύκολο σε 120 λεπτά και με πέναλτι. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που κερδίσαμε εμείς στο τέλος. Είναι ωραίο που κερδίσαμε στο γήπεδο της αντίπαλης ομάδας.

Βάλαμε παίκτες σε διαφορετικές θέσεις απ' ότι παίζουν, όμως δώσαμε ωραίες μάχες. Συγχαρητήρια στους πάικτες μου. Χαίρομαι πολύ που δώσαμε μία νίκη στους οπαδούς. Έχω τεράστια σεβασμό στη μάχη που έδωσαν οι παίκτες μου στο γήπεδο. Ήταν ένας ωραίος αγώνας.

Θα μπορούσαμε να το τελειώσουμε νωρίτερα. Ήρθε μία στιγμή που οι παίκτες ήθελαν να βγουν έξω δεν μπορούσαν να συνεχίσουν. Είχαν κράμπες και ενοχλήσεις. Είπαμε όμως να κάνουμε υπομονή να δώσουν το κάτι παραπάνω και χρησιμοποιήσαμε όλους τους παίκτες που είχαμε. Όσο και να αλλάξαμε θέσεις σε παίκτες δεν χάσαμε μάχες. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ήταν σαν τελικός».

Για τον Μπακασέτα ο Τερίμ δήλωσε: «Ο Μπακασέτας είναι καλός παίκτης. Σημαντικός. Ελπίζω να φτάσουμε σε θετική κατάληξη. Χωρίς την υπογραφή ίσως να μην είναι τόσο καλό να το σχολιάσουμε. Ευχαριστούμε τον πρόεδρό μας για τις κινήσεις που κάνει».