Η μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας βασίζεται στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

i

© Intime

Η μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας βασίζεται στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:09 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:39 - 14.12.2023

Οι «μάχες» που δίνουν το βράδυ της Πέμπτης (14/12) οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, κόντρα σε Μπάτσκα Τόπολα και Μακάμπι Χάιφα, δεν αφορούν μόνο το δικό τους συμφέρον...

Βραδιά... τελικών είναι αυτή της Πέμπτης (14/12) για τις ελληνικές ομάδες, οι οποίες θα παλέψουν για την πρόκρισή τους στο Europa Conference League. Από τη μία υπάρχει η ΑΕΚ που έχει το πιο δύσκολο έργο απέναντι στον Άγιαξ και μάλιστα εκτός έδρας, ενώ από την άλλη βρίσκονται οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός που κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους. 

Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League, οι «αιώνιοι» θα υποδεχθούν τις Μπάτσκα Τόπολα και Μακάμπι Χάιφα, αντίστοιχα, με στόχο την πρόκριση στους «32» του Conference. Αν το καταφέρουν, θα έχουν κάνει ένα τέλειο δώρο στους εαυτούς τους, αλλά και ένα πολύ μεγάλο στην Ελλάδα όσον αφορά τη «μάχη» της 15ης θέσης. 

Εξηγούμαστε! Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει μία ομάδα από τη Σερβία και ο Παναθηναϊκός μία από το Ισραήλ. Δύο χώρες που βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία της UEFA, όχι όμως τόσο μακριά από τη δική μας. Εφόσον οι «αιώνιοι» πάρουν τα αποτελέσματα που χρειάζονται και προκριθούν, τότε αυτομάτως η Ελλάδα θα έχει σίγουρα τρεις εκπροσώπους την άνοιξη. Από την άλλη, η Σερβία δεν θα έχει κανέναν - μετά την αρνητική συγκομιδή της Τσουκαρίτσκι - ενώ το Ισραήλ θα έχει μείνει μόνο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Επομένως, με τρεις ή ακόμα και τέσσερεις ομάδες, η χώρα μας θα έχει πιθανότητες να σκαρφαλώσει στη βαθμολογία.

Απάντηση κυβερνητικού εκπροσώπου στον Ολυμπιακό: «Καμία στοχοποίηση είναι θέμα χρονισμού - Την επίθεση την έκαναν συγκεκριμένοι οπαδοί»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:11 - 14.12.2023

Απάντηση κυβερνητικού εκπροσώπου στον Ολυμπιακό: «Καμία στοχοποίηση είναι θέμα χρονισμού - Την επίθεση την έκαναν συγκεκριμένοι οπαδοί»

O κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης δέχτηκε ερώτηση σχετικά για τους αγώνες κεκλεισμένων θυρών, ενώ μεταξύ άλλων είπε ότι «όταν κρίνεται ότι υπάρχει αγώνας υψηλής επικινδυνότητας πάνω από όλα θα βάζουμε τη δημόσια ασφάλεια».

Θυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή η Ελλάδα βρίσκεται στη 19η θέση του UEFA Ranking (27.125), έχοντας μπροστά της, μέχρι τη 15η θέση, τις Ουκρανία (27.400), Σερβία (27.775), Ισραήλ (28,375) και Νορβηγία (29.875).