«Πάνω από πέντε εκατομμύρια ευρώ η οψιόν αγοράς του Σολμπάκεν»

Όλα Σολμπάκεν

i

©intime

«Πάνω από πέντε εκατομμύρια ευρώ η οψιόν αγοράς του Σολμπάκεν»

Δημήτρης Χούπης 17:15 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 01.09.2023

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί ο Ολυμπιακός για να κάνει δικό του τον Όλα Σολμπάκεν πρέπει να πληρώσει 5.5 εκατομμύρια ευρώ οψιόν αγοράς.

Ο Όλα Σολμπάκεν ήρθε σήμερα (1/9) το πρωί στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Νορβηγός θα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τη νέα του ομάδα. 

Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον 24χρονο με τη μορφή δανεισμού, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς. Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί λοιπόν η οψιόν αγοράς θα είναι στα 5.5 εκατομμύρια ευρώ

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τους Άγγλους έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μέισον Γκρίνγουντ, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα μετά τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό της συντρόφου του. Ωστόσο, όπως αναφέρει η Mirror τόσο οι «ερυθρόλευκοι» όσο και η Λάτσιο θέλουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον Άγγλο εξτρέμ. 

Πιο αναλυτικά, ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο αναφέρει πως στη συγκεκριμένη στιγμή η ιταλική ομάδα είναι πιο κοντά στην απόκτησή του. Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδέχεται να συμφωνήσει σε ένα ποσό κοντά στις 700.000 ευρώ τον χρόνο, κάτι που οι «λατσιάλι» είναι πρόθυμοι να δώσουν. 

Εκτός λοιπόν από τη Λάτσιο και τον Ολυμπιακό, το άρθρο της Mirror υποστηρίζει πως και η Μπεσίκτας είναι στο «κόλπο» της απόκτησής του. 

Νωρίτερα μάλιστα ο Άγγλος είχε συνδεθεί και με την Αλ Ετιφάκ από τη Σαουδική Αραβία. Αυτό όμως διαψεύστηκε αμέσως από τον τεχνικό της ομάδας, Στίβεν Τζέραρντ