«Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Νταβίντ Κάρμο»

Νταβίντ Κάρμο

i

©Photo by Jose Manuel Alvarez/Quality Sport Images/Getty Images/Ideal Images

«Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Νταβίντ Κάρμο»

Sportal newsroom 11:30 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:31 - 04.01.2024

Τη φανέλα του Ολυμπιακού προβάρει ο Νταβίντ Κάρμο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Πορτογαλία.

Πριν από μερικά 24ωρα δημοσίευμα της «Fotomac» αποκάλυψε ότι ο 24χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει στον Ολυμπιακό σε 1-2 μέρες. Κάτι που όπως όλα δείχνουν θα γίνει, καθώς δημοσιεύματα στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Κάρμο ετοιμάζει βαλίτσες ώστε να μετακομίσει στη χώρα μας για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Αν η υπόθεση προχωρήσει τότε, αυτή θα είναι η τρίτη χειμερινή μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, μετά την απόκτηση του Φραν Ναβάρο και του Ζέλσον Μαρτίνς.

Ο Κάρμο γεννήθηκε στις 19/7/99 στο Αβέιρο. Έχει ύψος 1,96 και είναι αριστεροπόδαρος. Μετράει 17 συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, αλλά δεν έχει κληθεί στην εθνική Ανδρών. Ο Πορτογάλος στόπερ φέτος έχει 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων τέσσερα 90λεπτα στο Champions League. Στο πρωτάθημα έχει επτά αγώνες και 610 λεπτά συμμετοχής.

 Συνολικά, με τους «δράκους» έχει 27 συμμετοχές σε δύο χρόνια, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στη Μπράγκα, στην οποία μέτρησε 57 παιχνίδια κι ένα γκολ.

Το «ματ» του Βόκολου στον Καρβαλιάλ και το 0/3 του Πορτογάλου | SPORTAL Explainer

Το «ματ» του Βόκολου στον Καρβαλιάλ και το 0/3 του Πορτογάλου | SPORTAL Explainer

Ο Ολυμπιακός με απογοητευτική εμφάνιση γνώρισε ήττα 1-0 από τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League και έχασε πολύτιμο έδαφος στην κούρσα του τίτλου. Ο Βόκολος κέρδισε την μάχη των πάγκων και ο Καρβαλιάλ έχει ένα ανησυχητικό 0/3 σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος...

Η Πόρτο τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι από την Μπράγκα έναντι 20,28 εκατ. ευρώ και υπέγραψε μαζί του συμβόλαιο μέχρι το 2027.