Πότε παίζει ο Ολυμπιακός με την Μπάτσκα Τόπολα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League

Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ

i

© Intime

Πότε παίζει ο Ολυμπιακός με την Μπάτσκα Τόπολα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League

Sportal newsroom 00:09 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:12 - 22.09.2023

Σε δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 5 Οκτωβρίου, ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη Σερβία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάτσκα Τόπολα.

Με έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Λίτχουντ ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 2-3 από τη Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Ο Ελ Κααμπι και ο Φορτούνης έκαναν τα πάντα για να έρθει το τρίποντο, όμως στο τέλος πανηγύρισαν οι Γερμανοί.

Η δεύτερη αγωνιστική του Europa League είναι προγραμματισμένη για τις 05 Οκτωβρίου. Τότε ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη Σερβία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάτσκα Τόπολα, με το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19:45. 

Η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού
EUROPA LEAGUE

00:10 - 22.09.2023

Η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-2 από τη Φράιμπουργκ και βρίσκεται στην 3η θέση του 1ου ομίλου, χωρίς κανένα βαθμό. Μαζί με τη γερμανική ομάδα στην πρώτη θέση είναι η Γουέστ Χαμ, η οποία νίκησε με ανατροπή (3-1) τη Μπάτσκα Τόπολα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν όπου η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα δώσει ευρωπαϊκό ματς στη Σερβία, μετά την αναμέτρηση απέναντι στην Τσουκαρίτσκι.