Ολυμπιακός: «Προσπαθούμε να εντοπίσουμε αυτόν που έριξε την κροτίδα - Δια βίου αποκλεισμός από το γήπεδο»
i

©intime

Ολυμπιακός: «Προσπαθούμε να εντοπίσουμε αυτόν που έριξε την κροτίδα - Δια βίου αποκλεισμός από το γήπεδο»

Διονύσης Βερβελές 21:30 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:40 - 24.10.2023

Με επίσημη ενημέρωση της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει πως από το βράδυ της Κυριακής αναζητά τον οπαδό που έριξε την κροτίδα, στον οποίο θα απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τονίζοντας παράλληλα πως από όλα τα οπτικοακουστικά μέσα προκύπτει πως πέφτει μακριά απο τους παίκτες του ΠΑΟ και δεν μπορούσε να προκαλέσει την παραμικρή ζημιά.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ, ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως γίνονται προσπάθειες να βρεθεί ο δράστης που πέταξε την κροτίδα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να τον τιμωρήσουν με διά βίου αποκλεισμό από το γήπεδο. 

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση: 

«Από την Κυριακή το βράδυ με τη χρήση τεχνικών μέσων και μαρτυρίες των φιλάθλων μας προσπαθούμε να εντοπίσουμε τον άνθρωπο που έριξε την κροτίδα στο ντέρμπι και ας είναι πλέον βέβαιο από όλα τα οπτικοακουστικά μέσα ότι πέφτει μακριά από τους παίκτες του Παναθηναϊκού και προφανώς δεν μπορεί να τους προκαλέσει το παραμικρό. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δε θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές και στον συγκεκριμένο θα απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στο Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Υπενθυμίζεται πως μετά την ισοφάριση των «ερυθρολεύκων» στο 50ο λεπτό, έπεσε μία κροτίδα κοντά στο σημείο που έκαναν προθέρμανση οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Έχοντας ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Χουάνκαρ και να διακοπεί οριστικά το παιχνίδι. Για το περιστατικό αυτό ο Ολυμπιακός κλήθηκε σε απολογία την Πέμπτη (26/10, 10:30).

«ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Βάσει των αναφερομένων στο από 22/10/2023 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 22/10/2023 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/114/1/6-ξδ από 23-10-2023 Έκθεση της Αστυνομίας" στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός. *Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’, 2 περ. α’, β’ ιι, 3 περ. Ι α’, ε’, ΙΙ περ.β, ΙΙΙ, 4 περ. α’ , παρ.6 περ. β, δ, στ, του Π.Κ. της ΕΠΟ και 21 παρ.3 περ. ΙΙ του ΚΑΠ», έγραφε μεταξύ άλλων η ενημέρωση της Super League.