Συνδέουν τον Πελεγκρίνι της Γιουβέντους με τον Ολυμπιακό οι Ιταλοί

Ο Λούκα Πελεγκρίνι.

i

©instagram/lucapellegrini3

Συνδέουν τον Πελεγκρίνι της Γιουβέντους με τον Ολυμπιακό οι Ιταλοί

Γιώργος Σακελλαρίου 19:36 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:37 - 21.06.2023

Στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα του τον Λούκα Πελεγκρίνι της Γιουβέντους.

Μεταγραφικό σενάριο από την Ιταλία για τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, ο Ολυμπιακός και η Γκενκ ενδιαφέρονται για ποδοσφαιριστή για τον Λούκα Πελεγκρίνι, ο οποίος ανήκει στη Γιουβέντους. Είναι 24 ετών, αριστερό μπακ της «Μεγάλης Κυρίας» και το πρώτο μισό της σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε ως δανεικός στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ το δεύτερο μισό κι αφού αποχώρησε από τους Γερμανούς, παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός στη Λάτσιο.

Συνολικά, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 22 συμμετοχές. Οι 14 απ’ αυτές ήταν με τη φανέλα της Άιντραχτ και οι υπόλοιπες οκτώ με τη Λάτσιο, όπου κατέγραψε συνολικά 1.012 λεπτά, αγωνιζόμενος κυρίως ως αλλαγή.

Ο 24χρονος Πελεγκρίνι, ο οποίος μπορεί να παίξει και πιο μπροστά στην αριστερή πλευρά δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Γιουβέντους μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Η Λάτσιο θέλει να τον κρατήσει, αλλά στην Ιταλία βάζουν στο κόλπο για την απόκτησή του τον Ολυμπιακό και τη Γκενκ.

«Η Λάτσιο θέλει να κρατήσει τον Λούκα Πελεγκρίνι ως δανεικό για έναν ακόμα χρόνο, αλλά ο Ολυμπιακός και η Γκενκ ενδιαφέρονται επίσης για την απόκτησή του», αναφέρεται στην «Corriere dello sport». Στο δημοσίευμα, μάλιστα, τονίζεται ότι ο Ολυμπιακός και η Γκενκ θέλουν να αγοράσουν τον 24χρονο, σε αντίθεση με την Λάτσιο, που θέλει να τον κρατήσει ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Λούκα Πελεγκρίνι είναι γέννημα θρέμμα της Ρόμα, αφού προέρχεται από την Ακαδημία των τζιαλορόσι, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης σε Κάλιαρι και Τζένοα. Η Γιουβέντους τον απέκτησε από τη Ρόμα το 2019 έναντι 22 εκατ. ευρώ, αλλά σε τέσσερα χρόνια μέτρησε μόλις 21 συμμετοχές με τη «Μεγάλη Κυρία».

Στην καριέρα του έχει συνολικά 155 συμμετοχές, με 2 γκολ και 18 ασίστ. Ο Πελεγκρίνι για μια ακόμα χρονιά δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και η Γιουβέντους αναζητεί τρόπο για να λύσει τη συνεργασία της. Αν μπορέσει να πάρει κι ένα ποσό ακόμα καλύτερα γι’ αυτήν. Να τονίσουμε ότι η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 7 εκατ. Ευρώ και μάλιστα είχε φτάσει τα 15 εκατ. ευρώ τον Δεκέμβριο του 2019.