Έξαλλοι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια της «OPAP Arena» από τους παίκτες του Ολυμπιακού στο τρίποντο του Σλούκα

ΑΕΚ - Ολυμπιακός

i

ΑΕΚ - Ολυμπιακός/ ©Intime

Έξαλλοι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια της «OPAP Arena» από τους παίκτες του Ολυμπιακού στο τρίποντο του Σλούκα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 00:10 - 04.05.2023 / Ανανεώθηκε: 08:18 - 04.05.2023

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην κατάφερε να φύγει με το διπλό από την «OPAP Arena», όμως οι παίκτες του Ζοσέ Ανιγκό πανηγύρισαν έξαλλα στα αποδυτήρια μετά τη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ, λόγω του απίθανου buzzer beater του Σλούκα.

Ο Ολυμπιακός έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ (0-0) για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League. Μπορεί οι Πειραιώτες να μην κατάφεραν να φύγουν με το μεγάλο διπλό, καθώς το γκολ που πέτυχαν με τον Μπακαμπού ακυρώθηκε ως οφσάιντ, όμως μετά τη λήξη του ματς έστησαν... πάρτι στα αποδυτήρια. 

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Ζοσέ Ανιγκό πανηγύρισαν έξαλλα τη μεγάλη νίκη του μπασκετικού Ολυμπιακού στην Πόλη, η οποία ήρθε χάρη στο απίθανο buzzer beater του Κώστα Σλούκα. Πιο αναλυτικά, έπειτα από ένα ασύλληπτο ματς, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κατάφερε να «σπάσει» κι αυτή με τη σειρά της την έδρα της Φενέρ (71-72) κάνοντας το 2-1 χάρη στο απίστευτο τρίποντο του Σλούκα σε «νεκρό» χρόνο.

Με το σκορ στο 71-69 και με 3,9'' να απομένουν στο ρολόι ο διεθνής γκαρντ πήρε τη μπάλα και εκτέλεσε μπροστά στο απλωμένο χέρι του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις «εκτελώντας» σε νεκρό χρόνο την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Αυτό το τρίποντο του Σλούκα έστειλε στα... ουράνια όλους τους φίλους των «ερυθρόλευκων», ενώ από το «πάρτι» δεν έλειψαν και οι παίκτες του Ζοσέ Ανιγκό, οι οποίοι παρακολουθούσαν από κινητό τα τελευταία δραματικά λεπτά.

Πλέον το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αντιμετωπίσει ξανά στην Τουρκία τη Φενέρ στο Game 4, με μοναδικό στόχο το «μπρέικ» και την πρόκριση στο Final 4 για δεύτερη σερί σεζόν, ενώ σε περίπτωση ήττας, θα υποδεχτεί την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη στο ΣΕΦ σε ένα ματς δίχως αύριο.