Στη λίστα του Καρβαλιάλ ο Αντρέ Όρτα, σύμφωνα με τους Πορτογάλους
i

©Intime

Στη λίστα του Καρβαλιάλ ο Αντρέ Όρτα, σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:04 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 29.12.2023

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει στη μεταγραφική του λίστα για τη θέση του χαφ στον Ολυμπιακό τον 27χρονο, Αντρέ Όρτα, σύμφωνα με τους Πορτογάλους.

Πέρα από τη περίπτωση του Φραν Ναβάρο που βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση από τον Ολυμπιακό, πορτογαλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως οι Πειραιώτες κοιτούν παίκτη από την Πορτογαλία. 

Συγκεκριμένα η «A Bola» αναφέρει πως οι Πειραιώτες φέρεται να έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον στην Μπράγκα για την απόκτηση του Αντρέ Όρτα, ο οποίος το καλοκαίρι αγωνίστηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα play-offs του Champions League

Επίσης το δημοσίευμα σημειώνει πως ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είναι ο πρώτος στόχος του Κάρλος Καρβαλιάλ για την ενίσχυση στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ωστόσο η πορτογαλική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να διαπραγματευτεί τον δανεισμό του στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου. 

Ο Όρτα βρίσκεται από το 2019 στην Μπράγκα όταν και αποκτήθηκε έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ από την LA FC. Με τη φανέλα της πορτογαλικής ομάδας μετράει συνολικά 218 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας δέκα γκολ και 28 ασίστ.