Στην Τούμπα δεν πήρε από τους ξεκούραστους. Σήμερα;

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

/©Intime

Στην Τούμπα δεν πήρε από τους ξεκούραστους. Σήμερα;

Διονύσης Βερβελές 15:35 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:56 - 29.05.2024

Αυτό που περιμένει ο Μεντιλίμπαρ κόντρα στην ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη…

Μέχρι πρότινος τις περισσότερες φορές που ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποφάσιζε να προχωρήσει σε κάποιο ροτέισον του έβγαινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν το ματς με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Τότε που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει με 2-1, αλλά το παιχνίδι ήταν πιο εύκολο για τους Πειραιώτες απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Δεν του έπιασε βέβαια του Βάσκου στον Άρη όπου επίσης έκανε αλλαγές και ο Ολυμπιακός ήρθε 1-1 στη Θεσσαλονίκη, όπως όμως δεν του βγήκε ούτε τώρα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα. Έκανε συνολικά πέντε αλλαγές ο Μεντιλίμπαρ σε σχέση με το ματς της ιστορικής πρόκρισης στο Καραϊσκάκη απέναντι στην Άστον Βίλα, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε. Αποτέλεσμα αυτού η ήττα με 2-0 και επί της ουσίας να βγει εκτός πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός.

Αυτό ήταν και κάτι που δεν άρεσε στον Βάσκο τεχνικό, το γεγονός δηλαδή ότι οι ξεκούραστοι, αυτοί οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν αρκετά ή ακόμη και καθόλου με την Άστον Βίλα δε βοήθησαν όσο και όπως θα έπρεπε. Έκρουσε και το... καμπανάκι του ο Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου, όταν ρωτήθηκε αν θα έπρεπε να κάνει περισσότερες αλλαγές και να ξεκουράσει ακόμη περισσότερους ποδοσφαιριστές τόνισε ότι δε θα είχε καμία σημασία αυτό γιατί και όσοι έπαιξαν και ήταν ξεκούραστοι δε βοήθησαν την ομάδα: «Δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερα, κάναμε πέντε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Πέμπτης. Και τώρα που τελείωσε το παιχνίδι είδαμε ότι δεν ήταν καλοί ούτε αυτοί που αγωνίστηκαν την Πέμπτη, αλλά ούτε και αυτοί που δεν είχαν παίξει».

Οπότε καταλαβαίνει κανείς και από τα λόγια αυτά που είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου, πως δεν έμεινε ικανοποιημένος και ήταν κάτι που τον πείραξε το γεγονός ότι δεν τον δικαίωσαν οι επιλογές του και όσους επέλεξε για την αρχική του ενδεκάδα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Θα προχωρήσει και σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ σε αλλαγές. Αναγκαστικά θα αγωνιστούν ποδοσφαιριστές χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής, μένει αυτή τη φορά να δείξουν κάτι καλό. Να έχουν μια καλύτερη εικόνα. Είναι κάτι που προβληματίζει πάντως, όταν δεν δίνουν οι παίκτες που έρχονται από… πίσω. Και αυτή, είναι μία κουβέντα που θα αναλυθεί και με τη διοίκηση το καλοκαίρι, γιατί μπορεί να γίνει… άλλη κουβέντα για το βάθος της ομάδας. Ο Ολυμπιακός σε ένα μαραθώνιο, όπως αυτός που θα είναι και τη νέα σεζόν, θα χρειαστεί να έχει πολλές και καλές λύσεις. Και κυρίως, όχι παίκτες που είναι… υπό δοκιμή λόγω των προβλημάτων και των τραυματισμών τους.

🔴Sportal Studio Live με Ολυμπιακός - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός